Internacional

Només el Noia té el títol

Hoquei sobre patins. L'Igualada ha jugat i ha perdut dues finals de la copa de la CERS, mentre que el Forte dei Marmi i el Breganze tenen com a millor resultat uns quarts de final

Dels quatre equips que disputaran aquest cap de setmana la final a quatre de la copa de la CERS, només el Noia Freixenet ha guanyat el títol d'aquesta competició, i ho va aconseguir un sol cop, al 1998. Els altres tres conjunts no ho han aconseguit tot i que el Monbus Igualada ha arribat dues vegades a la final. Per als dos conjunts italians, l'Alimac Forte dei Marmi i el Faizane Lanaro Breganze, aquest és el cop que han arribat més lluny en la CERS i disputaran per primera vegada una semifinal.

El Noia Freixenet va ser un dels equips que van disputar la primera edició de la copa de la CERS al 1981, i la d'aquesta temporada és la seva onzena participació. En tres ocasions ha arribat a la final i el 1998 va guanyar el títol al imposar-se al Paço d'Arcos. En el partit d'anada a Sant Sadurní va guanyar per 5-2, i a Portugal va saber defensar l'avantatge i va perdre per 4-2. El conjunt de Sant Sadurní va perdre dues finals més, la primera al 1987 contra l'Amatori Lodi italià i la segona el 2001 contra un altre conjunt català, el Vic. Aquesta serà la primera final a quatre de la CERS per al Noia, ja que des que es va crear l'any 2008 i quatre equips es disputen el títol en una seu, mai l'havia disputat. De les onze participacions en set ha arribat a les semifinals.

El Mobus Igualada ha lluitat pel títol de la CERS en dues ocasions, però no l'ha pogut guanyar. En la seva primera participació en aquesta competició al 1989 va perdre clarament la final contra el Monza italià, mentre que al 1992 va caure molt més ajustadament contra el Novara italià. Els igualadins també han disputat onze copes de la CERS i jugaran la seva segona final a quatre. Al 2010 van caure en les semifinals contra el Liceo, que va ser el campió. També en set ocasions l'Igualada ha arribat fins a la semifinal.

La trajectòria del Forte dei Marmi i del Breganze en la CERS és força semblant. Tots dos estan disputant la seva cinquena edició; aquest és el primer cop que arriben a una semifinal, i també a una final a quatre. El seu millor resultat són els quarts de final als quals tots dos van arribar la temporada passada. Els Breganze també va arribar als quarts l'any 2005.

EN LA CERS

L'Igualada i el Noia han disputat 7 vegades les semifinals en 11 participacions

Cap conjunt arriba a la final a quatre invicte

Els quatre semifinalistes de la CERS han perdut un partit dels sis que han jugat en la seva trajectòria fins a la final a quatre i cap arriba invicte. El Noia ha aconseguit cinc victòries per només una derrota, a la pista del Bassano italià en l'anada dels quarts de final (3-2). Els altres tres equips van guanyar quatre partits, en van empatar un i en van perdre un altre. L'Igualada va ser derrotat a la pista del Prato italià en els vuitens (4-3) i va empatar a la pista del Vic en l'anada dels quarts (2-2). L'empat del Forte dei Marmi va ser a casa contra el Lleida (6-6) en els vuitens i la derrota contra el Turquel portuguès en els quarts (5-4). El Breganze va perdre el seu partit en la primera eliminatòria a la pista del Candelària portuguès (5-4). L'empat va ser a casa en els quarts contra el Ginebre suís (5-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)