Internacional

L'Igualada remunta però queda eliminat

Final a quatre de la copa de la CERS. Els igualadins perdien per 4-2 a un minut i mig del final, però van saber força la pròrroga. En els llançaments dels penals es van posar per davant però el Breganze va passar a la final

IGUALADA4 (2)

BREGANZE4 (3)

La final a quatre de la copa de la CERS a Forte dei Marmi es va obrir amb un intens Monbus Igualada-Hockey Breganze que va caure a favor dels italians, segons a la lliga italiana, als penals. L'Igualada va dominar el partit als primers compassos i va llançar-se sobre la porteria defensada per Juan Oviedo. El capità Ton Baliu va posar la por al cos, però va ser Oriol Vives qui als tres minuts va aprofitar la falta directa per blava a Gaston de Oro per posar el 0-1. El gol va anar precedit d'un major domini del Breganze, que va trobar en els contraatacs el gol. Sergio Silva va posar l'empat al minut 5 i un doblet de Mattia Cocco al minut 9 recollint una rebuig d'Elagi Deitg i venint de darrere fent-li un barret al porter igualadí van col·locar el 3-1 al minut 17. Vives va desaprofitar un penal abans del tercer italià. La pressió era alta, però en una jugada de Baliu entrant des de la dreta va arribar el 3-2 amb què es va arribar al descans en una centrada xut del capità igualadí.

Després d'uns minuts bojos, l'Igualada semblava que s'apagava i més encara amb el 4-2 de Gaston de Oro creuant una bola a dins l'àrea al minut 45. Un Igualada a l'expectativa va veure com Jaume Molas desaprofitava la falta directa acumulativa i posteriorment ell mateix va enviar una bola al travesser. Semblava que la semifinal estava decidida, però Jassel Oller de penal a un minut i mig per al final i Oriol Vives transformant la directa a trenta segons per a la conclusió van portar el partit a la pròrroga.

Malgrat arribar amb 9 faltes al temps afegit, l'Igualada la va buscar contra un Breganze més conservador que sempre va deixar dos defensors darrere. La primera part de la pròrroga va acabar amb la 10a falta de l'Igualada sobre la botzina, però Deitg va neutralitzar el xut a Sergio Silva. Tot va seguir igual a la segona part i la sort dels penals va decidir el primer finalista.

Les dianes d'Oriol Vives i Jassel Oller no van ser suficients davant les de Cocco, Cacau i el definitiu de Silva.

EL PROTAGONISTA

FAIZANE LANARO BREGANZE: Oviedo, Silva, Cacau, De Oro i Cocco –equip inicial–; Ghirardello.. MONBUS IGUALADA: Deitg, Baliu, Vives, Molas i Pla –equip inicial–; Oller i Muntané. GOLS: 0-1 (4') Vives, de falta directa. 1-1 (5') Silva. 2-1 (9') Cocco. 3-1 (17') Cocco. 3-2 (20') Baliu. 4-2 (35') De Oro. 4-3 (49') Oller, de penal. 4-4 (50') Vives, de falta directa. Penals: 0-1 Vives. 1-1 Cocco. 1-2 Oller. 2-2 Cacau. 3-2 Silva ÀRBITRES: Torres i Rainha (Portugal). Targeta blava a Del Oro. FALTES: 16 Breganze i 12 Igualada.
Estem tristos però aquí hi ha jugat la sort. Hem competit i un cop aquí vols guanyar