Internacional

El Reus no resisteix

Lliga europea. El Benfica va forçar la pròrroga amb el 4-1 i va rubricar el seu accés a la semifinal amb un gol d'or de Walter Neves

REUS1

BENFICA5

Recordava Pedro Nunes, el tècnic del Benfica, que l'última vegada que el Reus havia jugat a Lisboa (2012) s'havia estimbat per 7-1. Ahir, el conjunt d'Alejandro Domínguez va resistir durant molts minuts les escomeses del campió però no va evitar el 4-1 –encaixat en pròpia porta– que esterilitzava el 5-2 de l'anada i va caure amb el cap ben alt amb un gol d'or de Walter Neves (57').

Costa va enviar de seguida la bola la pal (3'), però el Benfica es va avançar amb un gol del perillós João Rodrigues (10'). El contraatac reusenc va funcionar i Jepi Selva el va culminar (1-1). El gol va tranquil·litzar els visitants, que no acabaven de trobar el seu lloc, i va generar dubtes al Benfica. Carlos López (24') va ser objecte de penal. Walter Neves el va fallar però els àrbitres van tornar a decretar penal i Rodrigues no va perdonar (2-1). El Reus hauria pogut fer camí en una directa –desena del Benfica– en què Adroher no va superar Trabal. En el rebuig hi va haver penal i Casanovas el va fallar. La desena del Reus tampoc no va entrar perquè Molina va neutralitzar l'acció de Coy (35'). I Costa, en la quinzena local (37'), va seguir també negat. Mentre, Rodrigues va clavar el 3-1 i va donar vida al Benfica. Un desgraciat gol en pròpia porta de Costa va suposar el 4-1 i la fatídica pròrroga (6-6) que va cloure amb el gol d'or, un final cruel.

BENFICA: Guillem Trabal, Ábalos, Walter Neves, Carlos López i João Rodrigues -equip inicial-; Diogo Rafael, Coy i Rocha. REUS: Roger Molina, Albert Casanovas, Jordi Adroher, Jepi Selva i Xavi Costa -equip inicial-; Rubio, Salvat i Ollé. GOLS: 1-0 (10') João Rodrigues. 1-1 (12') Jepi Selva. 2-1 (24') João Rodrigues, de penal. 3-1 (38') João Rodrigues. 4-1 (48') Costa, en pròpia porta. 5-1 (57') Walter Neves. ÀRBITRES: Ferrari i Matteo Galoppi (Itàlia). PÚBLIC: Uns 1.500 espectadors al Pavilhão Fidelidade de Lisboa.