Internacional

Accés lliure als socis

Hoquei sobre patins. El Barça confirma que els socis del club podran obtenir entrades gratuïtes per a la final a quatre del Palau

El FC Barcelona ha informat que els socis del club gaudiran d'entrada gratuïta per a la final a quatre d'hoquei sobre patins, que es disputa el dissabte i el diumenge al Palau Blaugrana. El club facilitarà entrades als socis mentre hi hagi aforament disponible.

Els abonats i els amics de l'hoquei sobre patins blaugrana i els menors de 14 anys també tindran l'entrada gratuïta mentre hi hagi aforament. Simplement han de retirar la invitació a les taquilles del club. El públic en general té la disponibilitat de comprar entrades per a les dues semifinals de dissabte (15 euros) i per a la final de diumenge (15 euros). No es comercialitzen abonaments per als dos dies de competició. Hi ha condicions especials per a col·lectius d'escoles i clubs d'hoqueis sobre patins. En aquest cas, s'ha de contactar amb l'adreça hoqueipatins@fcbarcelona.cat.

D'altra banda, els jugadors de la secció d'hoquei del Barça han gravat un esport per promocionar l'esdeveniment. Des de la Barceloneta, els jugadors fan un recorregut acompanyats de patinadors fins a l'entrada al Palau, on aspiren a guanyar la seva 20a final de la màxima competició continental.

L'espot ja es pot veure des d'ahir als mitjans propis del FC Barcelona, al canal Youtube sota el lema “Nosaltres ja hi som i només hi faltes tu! No ens fallis, el 3 i 4 de maig lluitarem per guanyar una nova final a quatre, t'esperem!”

L'altre equip català classificat, el Moritz Vendrell, també organitza viatges amb autocars dels seus aficionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.