Internacional

GUILLEM CABESTANY

TÈCNIC DEL VENDRELL

“Pressió zero i il·lusió màxima”

El tècnic del Vendrell afronta la final a quatre de la lliga europea amb moltes ganes i il·lusió.

És la primera del Vendrell, això els pots pressionar?
Una final a quatre no es juga cada dia. La majoria no l'han jugat i l'equip, menys. M'estranyaria molt que ens sentíssim pressió, perquè nosaltres anem amb pressió zero i amb il·lusió màxima. L'equip ha tornat a demostrar que en els partits importants el nivell d'esforç i de rendiment sempre són alts, i confio plenament que farem un bon partit.
Com hi arriba el seu equip?
Podria dir que sempre s'hi pot arribar millor, però, les ganes, la motivació i la il·lusió que té tota la plantilla fa que les petites molèsties que tenen alguns o l'esgotament de la temporada quedi, no et diré en un segon terme, però sí en un cinquè terme, i hi ha unes ganes terribles de jugar la semifinal.
Pot analitzar una mica el seu rival en la semifinal, el Porto?
El més perillós és la plantilla, tenen vuit jugadors d'un nivell altíssim. El porter és català i fa molts anys que és a Porto guanyant una lliga rere l'altra. Els jugadors tenen una gran qualitat individual i el seu joc és elèctric i ràpid. No especulen amb el joc i van de cara a porteria, això és el Porto.
El Barça és el favorit?
Sempre penso que en qualsevol competició el Barça és el favorit i, a sobre, jugant a casa, encara més. Segurament té la millor plantilla, i a diferència del Porto i el Benfica, que també tenen unes plantilles espectaculars, té dos porters boníssims, i els altres tres equips tenim un molt bon porter.
Com veu l'altra semifinal?
No m'hi he parat a pensar, però segur que tot i que el Barça pugui ser favorit, el Benfica té jugadors de molta qualitat. Ens hi hem enfrontat quatre cops aquesta temporada, hem fet bons partits i els vam poder guanyar en l'últim, que era el menys transcendent.
Catalans contra portuguesos en les semifinals... És factible i li agradaria una final entre els dos equips catalans?
M'encantaria. Si la final és de catalans perfecte, i si és el Vendrell contra el Benfica, també. Penso que per la part del Barça és molt factible, i per part nostra segur que no tenim les apostes a favor, però crec que tenim les nostres armes per intentar superar el Porto. Ho haurà de fer molt bé per guanyar-nos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)