Internacional

RICARD MUÑOZ

TÈCNIC DEL FC BARCELONA

“El favorit és el campió, el Benfica”

L'entrenador del Barça no considera favorit el seu equip i diu que el campió és el seu rival, el Benfica.

Fa tres anys que no guanyen la lliga europea i estan a un títol del 20è; això els posa més pressió?
Jo penso que no. És cert que la vintena és un número per a l'estadística i que a tots ens agradaria, però crec que ningú al vestidor li passa pel cap si és la vintena, la trentena o la quinzena. Tenim moltes ganes de jugar aquesta copa perquè crec que la trajectòria a la competició ha estat molt bona i hem treballat molt dur. Al Barça, la pressió va a l'ADN del club, però no pas per aconseguir la vintena. Estem més carregats d'il·lusió que de pressió.
Com hi arriba el seu equip?
A nivell físic, és cert que hem tingut problemes en els darrers partits, que han fet que no tinguéssim tota la plantilla, però en situacions com aquestes tot el món dóna aquest plus per ser-hi, tot i no estar en les millors condicions.
Pot analitzar una mica el seu rival en la semifinal, el Benfica?
Són un conjunt d'especialistes. Un equip molt experimentat. Tenen un joc darrere la porteria molt perillós, jugadors amb un bon xut, altres que afronten l'u contra u amb perill i uns altres que duen l'equip des del darrere que juguen sense bola. A més, contraataquen molt bé, amb moltes ajudes i, sobretot, una gran porteria, l'aspecte que més han millorat.
El Barça és el favorit?
Jo penso que favorit, no. El favorit és el Benfica, que és l'actual campió, i nosaltres som els aspirants. Sí que és cert que venim d'una trajectòria molt bona en la lliga, que juguem en un Palau que en principi hauria d'ajudar, però crec que els favoritismes no guanyen partits; hem de fer-nos favorits a la pista, intentar ser nosaltres mateixos i no cometre errades.
Com veu l'altra semifinal?
No hem dedicat gaire temps a pensar-hi. Sabem que juguen els dos equips que arriben més en forma i crec que estarà molt oberta. Tenen jocs molt diferents i segurament, com el nostre partit, es decidirà per petits detalls.
Catalans contra portuguesos en les semifinals; és factible i li agradaria una final entre els dos catalans?
El que m'agradaria és arribar a la final. L'altra semifinal s'ha de jugar, que guanyi qui més s'ho mereixi. Nosaltres només pensem en arribar a la final i tant de bo sigui així. Benvingut el rival que toqui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)