Internacional

RICARD MUÑOZ

TÈCNIC DEL BARÇA

“La feina ben feta ens ha donat el títol”

El tècnic del Barça, Ricard Muñoz es va adreçar al públic emocionat des del centre de la pista per manifestar-se “orgullós de pertànyer a aquest club”, en un discurs carregat de simbolisme que va cloure amb el “Visca el Barça, visca Catalunya”. Més tard, va analitzar el partit: “Ens hem trobat un Porto molt defensiu que ens ha posat les coses molt complicades, tal com ens esperàvem. Amb l'1-1 hem tingut ocasions i fins i tot dos o tres pals per avançar-nos i amb l'1-2 tot ha estat més fàcil. Amb l'1-3 ells s'han hagut d'arriscar més, i això ens ha permès fer un hoquei més dinàmic.” Respecte de les sensacions, va admetre que feia de mal descriure els sentiments experimentats. Quant a la responsabilitat que li suposava en l'àmbit personal la final a quatre, va ser clar: “La samarreta du implícita en el seu ADN la pressió, i la persona que hi ha al capdavant ho ha de tenir clar.”

Muñoz es guanya el cel

El Barça encara no ha fet cap comunicat en aquest sentit, però amb la lliga al sarró –es pot concretar divendres al Palau contra el Reus– i la lliga europea reconquerida, res no fa pensar que hi hagi entrebancs en la renovació del tècnic. “Fa un any l'equip va passar un mal moment i es va aixecar. Ens dóna el títol la feina ben feta”, va recordar. Qüestionat sobre la no-inclusió en el partit del jugador Raül Marín, va aclarir que no havia tingut problemes físics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)