Internacional

Cabestany, al Breganze

Hoquei sobre patins. L'entrenador de moda a Europa tria l'ambiciós projecte del club del Vèneto per iniciar un nou projecte

L'entrenador del Vendrell, Guillem Cabestany, entrenarà la temporada vinent el Breganze, equip de la regió del Vèneto, a Itàlia. Cabestany signarà per una temporada amb un equip que està disposat a fer un salt endavant en l'hoquei del seu país, com ho demostra el fet que van fitxar l'internacional català Jordi Adroher.

Cabestany va anunciar fa uns mesos la intenció de canviar d'aires després de quatre temporades triomfants al Vendrell, fet que l'havia convertit en un els entrenadors de moda a Europa. Cabestany va conduir l'equip del Baix Penedès a aconseguir contra pronòstic els títols de copa del 2013 i el 2014 i la copa de la CERS del 2013 i a classificar-se per a la final a quatre de la lliga de campions. El Breganze va perdre l'última final de la copa de la CERS contra el Noia i només té dos títols de lliga, el 1976 i el 1979.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)