Internacional

Títol per a les júniors

Hoquei sobre patins en línia. Les catalanes de la selecció espanyola es van imposar als Estats Units (4-2) en la final del mundial

La selecció espanyola femenina júnior d'hoquei sobre patins en línia, formada íntegrament per jugadores catalanes, va aconseguir ahir el títol mundial imposant-se en la final contra els Estats Units (4-2). Shauny Ortega va avançar les catalanes en el novè minut, però abans del descans Daniella Dror assolia l'empat. Llaveira i Andrea feien tornar l'avantatge en el marcador (3-1) abans de la meitat del segon temps, però poc després Jessica Dune retallava la diferència al mínim.

En els últims minuts, l'equip de les catalanes es va beneficiar de dues inferioritats dels Estats Units i va poder sentenciar amb un altre gol d'Ortega.

El sènior masculí, amb vuit jugadors catalans, va acabar sisè després de perdre el partit pel cinquè lloc contra Suècia (5-2), amb gols de Fajardo i Bejarano.