Internacional

Golejada a ràfegues

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola va debutar en el campionat d'Europa guanyant còmodament Alemanya

ALEMANYA2


ESPANYA9


La selecció espanyola va iniciar el campionat d'Europa amb una golejada contra una Alemanya voluntariosa que va deixar jugar i no es va tancar en defensa. El combinat estatal, format per nou jugadors catalans i un de gallec, va marcar els gols a ràfegues en diverses fases del partit. Després d'un inici intens, els dos pesos pesants de l'equip, Jordi Bargalló i Pedro Gil, van situar el 2-0 en el marcador en només vint segons de diferència. Després d'encaixar el primer gol, i quan faltava poc per al descans, van arribar tres gols en tres minuts (5-1). La victòria ja estava decidida i es va intentar ampliar el marge en la segona meitat. En els primers minuts es van tornar a marcar dos gols en menys de mig minut, i el resultat final va ser de 9-2. La primera jornada, la completaran avui els partits Suïssa-Itàlia i França-Portugal.

ESPANYA: Puigbí, Gual, Jordi Bargalló, Adroher i Pedro Gil –equip inicial–; Cancela, Barroso, Costa i Baliu. ALEMANYA: Glowka, Lucas Karschau, Hager, Kevin Karschau i Pereira –equip inicial–; Milewski, Shulz, Fonseca, Hack i Layer. GOLS: 1-0 (5') Jordi Bargalló, de penal. 2-0 (6') Pedro Gil. 2-1 (13') Fonseca. 3-1 (14') Barroso. 4-1 (16') Adroher. 5-1 (17') Costa. 6-1 (23') Jordi Bargalló. 7-1 (23') Adroher. 8-1 (26') Baliu. 8-2 (34') Lucas Karschau, de falta directa. 9-2 (35') Gual. ÀRBITRES: Jacquart (França) i Eggimann (Suïssa). FALTES: 10 Espanya i 11 Alemanya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)