Internacional

Portugal i Itàlia compleixen en l'europeu

Hoquei patins. Els portuguesos només van guanyar França per un curt 1-3

La primera jornada del campionat d'Europa d'Alcobendas va finalitzar com estava previst, amb les victòries d'Itàlia i Portugal. Els italians es van desfer per 3-7 de la fluixa Suïssa, mentre que els portuguesos només van guanyar França per un curt 1-3. Amb aquests resultats, i gràcies a la seva victòria de dilluns contra Alemanya (9-2), Espanya ocupa la primera posició. El partit més atractiu del segon dia de competició va ser el França-Portugal, i no va decebre. Els portuguesos van haver de remuntar el gol inicial dels francesos i fins a l'inici de la segona part no es van distanciar (1-3). Mai van poder estar tranquils i França va disposar en els últims minuts d'una falta directa per ajustar més el marcador.