Internacional

El joc interior obre la llauna

Hoquei sobre patins. Costa va desencallar el duel contra França amb 0-1 i va aplanar el triomf clar i net de la selecció espanyola en l'europeu. L'ampostí i Baliu, els revulsius de Paüls

FRANÇA2


ESPANYA7


La primera revàlida amb cara i ulls de Quim Paüls al capdavant de la selecció espanyola es va saldar amb un triomf clar i net contra França, una selecció emergent que es va avançar en el primer temps però que va haver de treure la bandera blanca contra l'allau tècnica i de rapidesa dels nou catalans i el gallec que formen el combinat estatal. La rendibilització del joc interior, amb Costa vital marcant dos gols quan el resultat era de 0-1 en contra, va ser la clau que va obrir la porta del triomf. A part de l'ampostí, també van lluir Ton Baliu, omnipresent, i Jordi Adroher, exquisit.

França va marcar en la seva primera jugada interior. Una pèrdua ingènua de l'equip de Paüls va provocar una bona passada interior al segon pal que Cirilo García va definir. Paüls va moure fitxa i va trobar petroli. En una jugada trenada per dos jugadors procedents de la banqueta, Ton Baliu va assistir Xavi Costa. El davanter d'Amposta es va girar i la va clavar (1-1). L'ebrenc, també en una acció interior marca de la casa, va clavar el 2-1 a boca de canó. En el tram final del primer temps, Paüls va apostar per la que aquesta temporada era la davantera del Reus, amb Adroher al costat de Costa. El resultat va ser el 3-1 en una acció perfecta d'Adroher.

Amb la feina mig feta i força més tranquil·litat, el conjunt de Paüls va allargar les possessions en el segon temps. Però França, amb un gol de rebot –segurament amb el patí–, va fer el 3-2 i va inquietar de nou quan tots dos equips estaven a una falta de la directa (9-9). Però Ton Baliu, espectacular, va decidir tirar pel dret i va culminar una acció personal amb una mitja volta (4-2). Audelin va treure a Gual la directa provocada per la desena falta d'equip, però els àrbitres la van fer repetir i el porter francès li va tornar a endevinar la intenció. França va tenir la darrera oportunitat de reenganxar-se al partit també amb la directa, però Di Benedetto va enviar la bola als núvols. Pedro Gil va rubricar el festival amb dos gols consecutius en catorze segons i Adroher hi va posar la cirereta amb el 7-2, una acció personal i intransferible d'hemeroteca.

Mor la mare de Bargalló

El gran absent del partit contra França a causa de la mort de la seva mare va ser Jordi Bargalló, que havia abandonat la concentració dimarts. Els jugadors de la selecció espanyola van lluir un braçal negre durant el partit com a mostra de condol. Al final de l'enfrontament, Marc Gual es va posar la samarreta de Bargalló, un gest que va simbolitzar la dedicatòria del triomf. L'enterrament es farà avui, a les cinc de la tarda, a Sant Sadurní d'Anoia.

ESPANYA: Malián, Gual, Barroso, Gil i Adroher -equip inicial-; Baliu, Costa i Cancela. FRANÇA: Audelin, Roux, A. Le Roux, David, Di Benedetto -equip inicial-; García. Turluer, Le Podolec i M. Le Roux. GOLS: 0-1 (11') García. 1-1 (13') Costa. 2-1 (17') Costa. 3-1 (19') Adroher.3-2 (28') David. 4-2 (29') Baliu. 5-2 (36) Gil. 6-2 (36') Gil. 7-2 (39') Adroher. ÀRBITRES: Alessandro Eccelsi i Alessandro da Prato (Itàlia). FALTES: 10 Espanya i 14 França. INCIDÈNCIES: Es va fer un minut de silenci per la mort de la mare de Jordi Bargalló.

Hoquei patins. Ok Lliga

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
  Descens
Darrera actualització: 07-06-2014 22:30:59

Ambrosio salva Itàlia contra Alemanya (2-3)

L'argentí nacionalitzat italià Federico Ambrosio va salvar ahir els mobles dels transalpins transformant una directa –15a falta rival–que va valer un triomf contra Alemanya quan faltaven 5 segons per al final (2-3). Els teutons es van avançar per 2-0 mitjançant Lucas Karschau –en el primer temps– i Kevin Karschau, ja en el segon, i els italians van haver de córrer. Mattia Cocco i Davide Motaran van empatar i Ambrosio va evitar el ridícul. En el segon partit, Portugal va complir els pronòstics i va golejar Suïssa (0-5). El perillós jugador del Benfica João Rodrigues va obrir la llauna (9') i Jorge Silva va fer el 0-2 en el minut 12. En la segona part, Gonzalo Alves, Hélder Nunes i Luis Viana van arrodonir el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.