Internacional

Empat i gràcies

Hoquei sobre patins. Espanya queda sense marge d'error i Portugal, líder, tindrà la paella pel mànec si venç avui els transalpins

ITÀLIA2


ESPANYA2


La selecció espanyola va fer un partit dolent i va cedir ahir un empat contra Itàlia, que va jugar amb molt d'ofici i entra de ple en la lluita pel títol. El partit d'avui entre els transalpins i Portugal adquireix una gran transcendència –el títol es decideix en la lligueta–. Un triomf dels lusitans els permetria ser campions amb un empat contra Espanya, mentre que la victòria italiana atorgaria grans possibilitats als de Massimo Mariotti. És el primer duel oficial que Espanya no guanya des del 2003 –63 partits.

El jugador del Bassano Federico Ambrosio es va fabricar tot sol una jugada que va suposar el 0-1. Espanya jugava amb un excés de precipitació i això facilitava la tasca de l'experimentada defensa italiana. A més, el porter Barozzi, inspirat, malbaratava tot les accions de perill dels locals. Gual no va poder transformar un penal molt rigorós provocat per Costa (10') en una acció de murri i Gil va fer lluir Barozzi després d'una bon assistència de Gual. Finalment, quan faltaven 24 segons per a la mitja part, Adroher va fer un bon tret que Barrozzi va rebutjar en curt. Costa, viu, es va tornar a convertir en el revulsiu (1-1). Els italians, cada cop més perillosos al contraatac, van amenaçar en el segon temps i van obligar Malián a apagar el foc. A més, el conjunt de Paüls es va carregar de faltes fins que va arribar la desena (31'). Tataranni va llançar la directa i Malián va respondre amb una aturada providencial. Espanya va tenir el seu gran moment: la desena falta d'Itàlia i una blava a Cocco. Gil la va llançar fora i els de Paüls, accelerats, no van aprofitar la superioritat numèrica. Els àrbitres van decretar blava compensatòria per a Pedro Gil quan faltaven 3:16 i Ambrosio, el millor del partit, la va clavar (1-2, 37'). En l'acció següent, Costa va salvar els mobles.

ESPANYA: Malián, Gual, Barroso, Pedro Gil i Adroher –equip inicial–; Costa, Baliu i Cancela. ITÀLIA: Barozzi, Illuzzi, Motaran, Ambrosio i Tataranni –equip inicial–; Cocco, Verona i Pagnini. GOLS: 0-1 (5') Ambrosio. 1-1 (19') Costa. 1-2 (37') Ambrosio. 2-2 (37') Costa. ÀRBITRES: Rui Torres (Portugal) i Miguel Guilherme (Portugal). Blava a Coco i a Pedro Gil. FALTES: 11 Espanya i 13 Itàlia.

Hoquei patins. Ok Lliga

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
  Descens
Darrera actualització: 07-06-2014 22:30:59
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)