Internacional

Espanya i Itàlia es juguen el títol de campions d'Europa

Hoquei sobre patins. Els de Paüls han de derrotar Portugal i mantenir la diferència de gols global favorable respecte dels italians, que ahir van deixar estabornits els lusitans

Espanya13


suïssa1


La victòria lògica, previsible i imprescindible ahir de la selecció espanyola contra la dèbil Suïssa va quedar en un segon terme perquè Itàlia, en el partit anterior, va fer saltar la banca i va derrotar Portugal per 2-3, deixant els lusitans amb ben poques possibilitats d'obtenir el títol europeu. La darrera jornada que es juga avui es presenta apassionant. Itàlia mirarà de derrotar França i Espanya intentarà batre Portugal. Si tots dos fan la feina, el campionat es decidirà per la diferència de gols global perquè Itàlia i Espanya van empatar el seu partit. L'equip de Paüls té ara mateix una diferència de gols ben àmplia de +24 que li atorga pràcticament totes les possibilitats. Els italians, que estan superant amb escreix les expectatives, tenen un +6 i en aquest supòsit ho tindrien ben complicat tot i que intentaran clavar-li una veritable pallissa impensable al desencisats francesos, que ahir van perdre davant d'Alemanya. Les possibilitats de Portugal només passen per un triomf contra Espanya per arribar als 12 punts i esperar un miracle de França davant del conjunt de Massimo Mariotti. Massa coses.

Respecte del duel entre Espanya i Suïssa d'ahir ben poca cosa destacable. Els helvètics, una ombra de la selecció que van ser fa alguns no van fer ni faltes i a la mitja part ja perdien per 8-0. La pallissa dels de Paüls va prosseguir en el segon temps. La nota més positiva dels del cantó dels locals va ser el retorn a la convocatòria del jugador català del Liceo Jordi Bargalló, que havia estat baixa en els dos darrers partits a causa de la mort de la seva mare.

SUÏSSA: Oberson, Grassi, Kissling, Imhof, Vanina –equip inicial – Gmur, Matter, Imhof i Vanina. ESPANYA: Puigbí, Barroso, gual, Gil i Adroher -equip inicial-; Baliu, Jordi bargalló, Cancela i Costa. GOLS: 0-1 (1') Gil. 0-2 (5') Baliu. 0-3 (6') Adroher. 0-4 (12') Gil. 0-5 (12') Gual. 0-6 13') Barroso. 0-7 (13') Cancela. 0-8 (14') Bargalló. 0-9 (24') Barroso. 1-9 (24') Imhof. 1-10 (28') Bargalló. 1-11 (28') Gil. 1-12 (30') Costa. 1-13 (33') Gual. ÀRBITRES: Jacquart y Schaefer.Blava a Gmur i Vanina

Hoquei patins. Ok Lliga

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
  Descens
Darrera actualització: 07-06-2014 22:30:59

Leonardo Barozzi, heroi sota els pals

La gran actuació del porter Leonardo Barozzi va catapultar els italians i va ensorrar ahir els portuguesos. Tot i que Gonçalo Alves (15') va avançar els lusitans, l'equip de Massimo Mariotti va capgirar la truita amb els gols de Mattia Cocco (18) i Federico Ambrosio (19') de penal. Joäo Rodrigues va empatar en el segon temps (29') però Cocco, de falta directa va tornar a decantar la balanç del costat del conjunt italià. Portugal va fallar dos penals i quatre faltes directes. L'encert dels italians en les accions de bola aturada va ser clau . El conjunt de Mariotti va marcar un penal en dos intents i una falta directa en tres llançaments. En el primer partit de la jornada, els alemanys van sorprendre clarament els francesos. Avui a més, tindran l'oportunitat de lluitar pel quart lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)