Internacional

Coneguts i complicats

Hoquei sobre patins. El Barça, el campió, inicia la lliga europea contra el Benfica, el Vendrell va a parar al grup del Porto i el Vic, al del Valongo

El FC Barcelona, el Moritz Vendrell i el CP Vic tindran rivals complicats, i els dos primers, força coneguts, en els seus grups de la lliga europea. Els blaugrana tindran com a rivals en el grup A el Bassano italià, el Benfica portuguès i el Dinan Quevert francès. El Barça i el Benfica van disputar una de les semifinals de l'última final a quatre en què els blaugrana van aconseguir el títol. La fase de grups s'iniciarà el 18 d'octubre i el Barça rebrà a casa el conjunt portuguès. La mateixa situació s'ha donat en el grup D, ja que el Moritz Vendrell ha anat a parar al grup en què el Porto era el cap de sèrie. Els portuguesos i els catalans van disputar l'altra semifinal de la final a quatre de Barcelona. Completen aquest grup el Valdagno italià i la Vendéenne francès. El Vic jugarà en el grup B contra el Valongo portuguès, el Breganze italià i el Ginebre suís. En el grup C, el Liceo gallec jugarà contra el Forte dei Marmi italià, el Juventude de Viana portuguès i el Herringen alemany. Els dos primers de cada grup passaran a disputar els quarts de final.

Sorteig femení

El Manlleu debutarà en la copa d'Europa femenina contra el Gijón, un conjunt que ha guanyat quatre cops aquesta competició. El Voltregà també disputarà l'eliminatòria preliminar i ho farà contra l'Uttigen suís. L'Alcorcón, el campió, ha passat directament a jugar els quarts de final.

LLIGA EUROPEA
Grup A
FC Barcelona
Bassano (Itàlia)
Benfica (Portugal)
Dinan Quevert (França)
Grup B
Valongo (Portugal)
Vic
Breganze (Itàlia)
Ginebra (Suïssa)
Grup C
Forte dei Marmi (Itàlia)
Liceo (Espanya)
Juventude Viana (Portugal)
Herringen (Alemanya)
Grup D
Porto (Portugal)
Vendrell
Valdagno (Itàlia)
La Vendéenne (França) (La fase de grups s'inicia el 18 d'octubre i acaba el 7 de febrer del 2015)
COPA D'EUROPEA FEMENINA
Eliminatòria preliminar
Uttigen (Suïssa) - Voltregà
Manlleu - Gijón (Espanya)
L'Alcorcón passa als quarts de final (La primera eliminatòria es jugarà el 22 de novembre i el 13 de desembre)
COPA DE LA CERS
Setzens de final
Reus - Villach (Austría)
Calafell - Sporting (Portugal)
Igualada - Turquel (Portugal)
Barcelos (Portugal) - Noia
Oliveirense (Port.) - Cerceda (Esp.) (La primera eliminatòria es jugarà el 18 d'octubre i l'1 de novembre)

En la CERS, contra portuguesos

Tres dels quatre equips catalans que disputen la copa de la CERS s'enfrontaran a conjunts de Portugal. El campió, el Noia Freixenet, iniciarà la defensa del títol en els setzens de final contra el Barcelos, mentre que el Calafell Tot l'Any s'enfrontarà a l'Sporting i el Mombus Igualada jugarà contra el Turquel. El Reus Deportiu tindrà com a rival el Villach austríac. El Cercedea debutarà a Europa contra l'Oliveirense.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)