Internacional

El Noia planta cara

Hoquei sobre patins. La copa Continental es decidirà dissabte vinent al Palau Blaugrana després que el Barça no fos capaç de trencar la teranyina defensiva dels campions de la CERS

BARÇA0


NOIA 0


El Noia Freixenet i el FC Barcelona van empatar sense gols en el partit d'anada de la copa Continental d'hoquei sobre patins, que es va jugar ahir a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. El títol es resoldrà al Palau Blaugrana el proper dissabte (12.30 h). El marcador final és enganyós, ja que els dos equips, amb estils contraposats, van gaudir de bones ocasions per marcar.

Els de casa, que en l'última lliga ja van arrancar un empat a casa contra el poderós conjunt blaugrana, van sortir vius d'aquest primer esforç i en la tornada buscaran completar la sorpresa. Bona part de la responsabilitat de l'empat final la van tenir els porters Lluís Gil i Sergi Fernández, que van intervenir decisivament en pràcticament totes les jugades de perill que es van crear.

L'inici de partit va deixar clar quina seria l'estratègia de cada equip. El Noia de Ferran López va col·locar de forma ordenada i disciplinada la seva defensa mentre el Barça intentava fer valer les seves individualitats per trobar situacions de gol. Reinaldo, amb un xut al travesser, va estar a punt de fer miques la tàctica de López, que no va renunciar a buscar la porteria visitant. En aquest sentit, l'entrada de Francesc Bargalló va ser tot un revulsiu. Així, només de trepitjar la pista va enviar una pilota al pal.

La segona part va ser més oberta, tot i que els de casa sabien que la paciència era la seva millor arma. Bargalló va fallar un penal (32') que hauria pogut canviar el signe del partit. Dos minuts després Pablo Álvarez va respondre amb una falta directa, que Lluís Gil va aturar. La targeta blava a Barroso va permetre a Albesa disposar d'una falta directa que Fernández també va aturar. Amb un jugador menys, el Barça, lògicament, va anar enrere però ho va fer amb ordre i va resistir l'escomesa local.

En els minuts finals, ja amb quatre jugadors de pista, la pressió del campió d'Europa va ser més forta però el Noia no va perdre la posició sobre la pista. Amb tot, Pablo Álvarez va tenir el triomf al seu estic a dos minuts del final, però el seu potent xut va anar al pal. Tot queda, doncs, pendent de la tornada.

VESTIDORS

NOIA FREIXENET: Lluís Gil, Francesc Gil, Esteller, Del Amor, Eloi Albesa –cinc inicial–, Borja Ferrer i Francesc Bargalló. FC BARCELONA: Sergi Fernández, M. Pascual, Pablo Álvarez, Panadero i García –cinc inicial–, Marc Gual, Marc Torra, Barroso i Marín. ÀRBITRES: Peixoto i Guilherme. Targeta blava a Barroso (37'). FALTES: 12 del Noia i 9 del FC Barcelona.
La nostra gran virtut és que som un equip compacte i al Palau haurem de fer un partit semblant
Ferran López
ENTRENADOR DEL NOIA
Estic satisfet perquè els jugadors han fet tot el que els he demanat, només ens ha faltat una mica de sort en les jugades d'atac
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.