Internacional

Els estics estan en alt

Hoquei sobre patins. El Barça vol resoldre després del 0-0 de l'anada per alçar la Continental i el Noia pretén profanar el Palau (12.30 h / Esport 3)

El Barça espera rendibilitzar avui el 0-0 de l'anada contra el Noia en el segon i definitiu duel de la copa Continental (12.30 h / Esport 3), una final amb tots els ingredients. Els dos equips han fet vídeos de reclam per als seus respectius aficionats. És normal. El títol es juga a un sol partit i els dos conjunts arriben a la cita encoratjats. El Barça va apallissar el Vendrell a domicili (2-9) en el seu debut en l'OK lliga i el Noia va derrotar el Liceo a l'Ateneu (3-2) amb una altra gran actuació del porter Luis Gil. El gran actiu del Noia en l'anada contra els blaugrana va ser precisament el sacrifici defensiu de tot l'equip. El Barça és favorit per plantilla i perquè juga a casa, però els darrers enfrontaments han estat presidits per la igualtat. El dubte per part blaugrana serà saber l'evolució de Reinaldo García, que es va trencar un dit del peu esquerre en el duel d'anada i no va jugar en l'arrencada de la lliga, tot i que tampoc no va ser necessari, perquè el Barça va enllestir amb solvència insultant –1-7 en el descans–. Sigui com vulgui, el duel de porters de l'anada va ser sublim. Luis Gil va fer tota una demostració sota els pals sadurninencs, i Sergi Fernández tampoc no es va quedar curt.

López ataca Muñoz

Ferran López, tal com va fer en la prèvia de l'anada, ha carregat contra la capacitat tècnica del seu homòleg al Barça, Ricard Muñoz. En l'entrevista publicada en el lloc web del Noia, se li preguntava sobre una declaracions de Muñoz en què deia que el Noia proposava poc en atac: “Amb uns dos milions menys d'euros de pressupost, el Noia proposa molt més en atac del que proposa el Ricard com a tècnic. Hauria de ser un referent com a entrenador i no ho és. Sort en té de l'ajuda tàctica que rep per part del segon entrenador, un gran tècnic d'hoquei, i sort en té dels grandíssims jugadors que té. Si el Noia Freixenet proposa poc... tothom va veure què proposava el Ricard, com a tècnic en atac, i en general com a entrenador, quan dirigia equips amb uns dos milions d'euros menys de pressupost.”

“Esperem el millor Barça”

“Una final sempre és a cara o creu. Sabem que serà un partit molt complicat i esperem que l'afició respongui”, va assenyalar ahir el tècnic blaugrana, Ricard Muñoz. Respecte a què esperava del Noia, va evitar la polèmica: “Esperem el millor Barça i que això ens permeti tenir possibilitats de disputar el títol.” L'equip blaugrana també va expressar la seva motivació per disputar una nova final, després d'haver guanyat la supercopa. L'argentí Matías Pascual va ser qui va transmetre el sentiment del vestidor: “Tenim bones sensacions i afrontarem el partit amb moltes ganes i il·lusió. Buscarem el triomf des del primer minut. El fet de jugar a casa sempre és un punt a favor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)