Internacional

Suspensió cautelar a Borja Ferrer

Hoquei sobre patins. El comitè de disciplina del CERH actua d'ofici i comunica al Noia que el davanter no pot jugar perquè el delegat del Barça, Tino Martínez, contravenint la decisió del mateix club, va enviar el vídeo de la mossegada

El comitè de competició del CERH ha suspès cautelarment el jugador del Noia Freixenet Borja Ferrer sense jugar competicions europees per la mossegada que va propinar a Sergi Panadero en la final de la copa Continental contra el Barça. Els col·legiats no van reflectir l'acció en l'acta, però la intervenció del delegat de l'equip d'hoquei sobre patins del Barça, Tino Martínez, de manera unilateral, aportant el vídeo com a prova ha provocat la intervenció d'ofici de l'organisme europeu, que ahir va comunicar al Noia a través d'un e-mail que el jugador estava suspès cautelarment. El Barça, que en tenia el dret, va decidir ja fa dies no aportar el vídeo i deixar les coses com estaven. Fonts blaugrana van assegurar que el club prendrà les mesures oportunes contra Martínez. La reacció del Noia, lògicament, ha estat fulgurant i ahir va fer un comunicat al seu lloc web: “1. Que l'acta del partit no va ser impugnada ni protestada per cap membre del FC Barcelona. 2. Que admetre una denúncia d'un particular i rearbitrar un partit suposaria obrir la porta a futures accions similars. 3. Que la comissió de justícia i disciplina esportiva de la CERS ha actuat d'ofici inhabilitant de manera cautelar el jugador en les competicions organitzades pel CERH, sense que el nostre club hagi pogut defensar-se i desconeixent el contingut de la denúncia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.