Internacional

L'europeu sub-20 s'escapa per quart cop consecutiu

Hoquei sobre patins. La selecció espanyola va perdre la final contra Portugal, que jugava a casa, i no guanya aquest títol des de l'any 2006

PORTUGAL3


ESPANYA2


La selecció espanyola va perdre la final del campionat d'Europa sub-20 i, per quarta edició de manera consecutiva, es va quedar sense el títol en aquesta categoria. Portugal, que va jugar a casa i davant un pavelló completament ple, va guanyar per un ajustat 2-3 i obté la quarta medalla d'or seguida. L'últim títol en la categoria sub-20 que va guanyar Espanya va ser en l'edició del 2006, després va ser segona el 2008, tercera el 2010, i segona el 2012, una posició que ha repetit enguany.

La final va començar i molt bé per a la selecció espanyola, amb vuit jugadors catalans, ja que en el minut sis Jordi Burgaya va marcar l'1-0. En la primera meitat van saber aguantar les ganes dels portuguesos, fins que quan faltava un minut i sis segons per al descans Portugal va fer l'empat de falta directa. No havien passat ni 30 segons quan van capgirar el resultat, amb l'1-2, i es va arribar al descans.

En l'inici de la segona meitat els portuguesos van continuar amb el seu encert golejador i a cap de pocs segons van fer l'1-3. No va ser fins als últims instant, quan només faltaven 46 segons per al final, que Ferran Font va reduir diferències en marcar el 2-3 de penal, però ja no hi va haver temps per aconseguir l'empat i la selecció espanyola es va quedar amb la plata.

ESPANYA: Marti Serra, Jordi Burgaya, Ignació Alabart, Roger Presas i Ferran Font –equip inicial–; Martí Casas, César Carballeira, Roger Acsensi, Sergi Aragonés i Blai Roca. PORTUGAL: Diogo Fernandes, Xavier Cardoso, Miguel Vieira, Joao Almeida i Diogo Seixas –equip inicial–; Alvaro Morais, Joao Campelo, Andre Gaspar, Luis Melo i Eduardo Leitao. GOLS: 1-0 (6') Burgaya. 1-1 (19') Vieira, de falta directa. 1-2 (20') Melo. 1-3 (21') Almeida. 2-3 (40') Font, de penal. ÀRBITRES: Arnaud Esoli (França) i Johannes Schneidr (Suïssa). Targeta blava a Presas. FALTES: 14 d'Espanya i 6 de Portugal.
Setè i vuitè lloc
Anglaterra - Suïssa
1 - 4
Cinquè i sisè lloc
Alemanya - Andorra
2 - 3
Tercer i quart lloc
Itàlia - França
1 - 2
Final
Espanya - Portugal
2 - 3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)