Internacional

Revalidar el títol

Competicions europees. El FC Barcelona és un clar aspirant a guanyar la lliga europea, el Moritz Vendrell la juga per segon cop i el CP Vic hi torna després de dos anys absent

La lliga europea es posa en marxa aquesta tarda amb un grapat de favorits entre els quals destaca el FC Barcelona, que lluitarà per revalidar el títol que va conquerir brillantment la temporada passada. Els altres equips catalans en la màxima competició europea seran el Moritz Vendrell, que la disputarà per segona edició consecutiva, i el CP Vic, que hi torna després de dos anys d'absència.

Els blaugrana tindran una estrena molt complicada ja que rebran a casa el Benfica portuguès, que és el campió anterior. El Palau Blaugrana viurà, doncs, un duel entre el campió del 2014 i el campió del 2013, que buscaran tres punts molt importants en aquest grup A, ja que només els dos primers es classifiquen per als quarts de final, i el primer té avantatge de camp i teòricament un rival més assequible en l'encreuament. El Benfica, on juga el porter català Guillem Trabal, és tota una potencia de l'hoquei patins europeu i en les dues darreres temporades s'ha trobat amb els blaugrana en la semifinal de la final a quatre, i el guanyador d'aquell partit va ser el campió. Completen el grup el Bassano italià i el Quevert francès.

El Moritz Vendrell afronta la segona campanya en la màxima competició i l'estrena serà a casa contra el La Vendéenne francès, a priori el rival de menys nom i que té a les seves files els catalans Edu Fernández i Borja López. En aquest grup D també hi haurà el Porto de Portugal, que va guanyar els del Baix Penedès en la semifinal de la final a quatre del curs passat i va ser el subcampió. Completa el grup el Valdagno italià. El Vic torna a la lliga europea després de dues campanyes disputant la copa de la CERS, en què va aconseguir un subcampionat l'any 2013. La seva estrena serà a casa contra el Ginebra suís, el rival més accessible del grup B. Els altres rivals seran el sorprenent Valongo, campió de l'última lliga portuguesa, i el Breganze italià, subcampió de la CERS i que enguany té com a entrenador el català Guillem Cabestany.

La CERS presenta molts al·licients

La copa de la CERS presenta molts al·licients en aquesta edició. El campió, el Noia Freixenet, surt a revalidar el títol, però en aquesta primera jornada té la complicada visita a la pista del Barcelos portuguès. A més, té la baixa de Borja Ferrer, que està suspès cautelarment. El Reus Deportiu torna a la segona competició europea després de deu temporades en la lliga europea, i lluitarà per un títol que ja va conquerir la darrera vegada que va disputar la CERS, en el curs 2003/04. El primer rival és un accessible Villach austríac. El Monbus Igualada intentarà tornar a classificar-se per a la final a quatre com en la campanya passada i el primer pas és desfer-se del Turquel de Portugal. Per al Café Crem Calafell Tot l'Any és una fita històrica, ja que debutarà a Europa, i ho farà davant la seva afició contra l'Sporting portuguès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)