Internacional

Solucionat en 30 segons

Lliga europea. El CP Vic va superar el Ginebra al final de la primera meitat amb dos gols seguits, en un partit en què va fallar tres penals

GINEBRa1

VIC3

CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Titi Roca, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Torres, Font, Burgaya i Presas. GINEBRA: Sebastian Silva, Coelho, Desponds, Federico Garcia i Flavio Silva –equip inicial–; Pedro Alves i Simons. GOLS: 1-0 (13') Cristian Rodríguez. 1-1 (20') Simons. 2-1 (24') Titi Roca. 3-1 (25') Titi Roca. ÀRBITRES: Ullrich i Flossel (Alemanya). Targeta blava a Coelho. FALTES: 9 del Vic i ( del Ginebra. COMENTARI: El CP Vic va estrenar-se aquesta temporada en la lliga europea amb una victòria contra el Ginebra. Els osonencs van solucionar el partit en un marge de 30 segons al final de la primera meitat. Dos gols consecutius de Titi Roca van donar la victòria en el primer partit del grup B de la màxima competició europea. El Vic va tenir la seva primera gran ocasió en el tercer minut de partit però el porter visitant va aturar un penal a Titi Roca. Cristian Rodríguez va avançar els locals abans del quart d'hora de joc però els suïssos van empatar uns minuts després. Ferran Font va tornar a desaprofitar un altre penal abans que Titi Roca marqués els seus dos gols. En la segona meitat no hi va haver gols, tot i que els locals van disposar d'ocasions, i van desaprofitar una altre pena màxima, la tercera. Aquest cop va ser Mia Ordeig.