Internacional

Miras fa la remuntada

Lliga europea. El Moritz Vendrell va patir molt per superar La Vendéenne, però va aconseguir la seva primera victòria

LA VENDéENNE3

VENDRELL4

MORITZ VENDRELL: Fox, Jordi Ferrer, Creus, Mitjans i Miras. LA VENDÉENNE: Guillomet, Guibot, Borja López, Edu Fernández i Carlo Di Benedetto. GOLS: 1-0 (1') Miras. 1-1 (5') Edu Fernández. 1-2 (19') Borja López. 2-2 (27') Creus. 2-3 (32') Carlo di Benedetto. 3-3 (43') Miras. 4-3 (45') Miras, de penal. ÀRBITRES: Torres i Rainha (Portugal). COMENTARI: El Moritz Vendrell va haver de partir molt per aconseguir la seva primera victòria de la temporada, però, al final, tres gols de Sergi Miras ho van fer possible. El jugador del conjunt del Baix Penedès va ser l'encarregat de culminar la remuntada, ja que els locals van entrar en els darrers deu minuts de partit perdent per 2-3. Els locals es van avançar molt aviat, però van veure com el conjunt francès, amb els catalans Edu Fernández i Borja López en les seves files, van capgirar el partit i van arribar al descans amb avantatge. Després de la represa, els homes de Pere Varias van sortir decidits a canviar les coses i van empatar, però novament La Vendéenne es va posar per davant. En plena remuntada i amb el 3-3 en el marcador, els francesos van disposar d'una falta directa, però el jove porter Guillem Fox la va aturar i, uns segons després, Miras va marcar el 4-3 que seria definitiu.