Internacional

El Reus i l'Igualada golegen en l'anada

Copa de la CERS. El Calafell va perdre per 2-3 en el seu debut a Europa

El Reus Deportiu i el Monbus Igualada es van classificar virtualment per als vuitens de final de la copa de la CERS en golejar els seus rivals en l'anada de la primera eliminatòria. Els roig-i-negres van esborrar de la pista al Villach austríac amb un 17-1, mentre que els igualadins van derrotar per 6-0 el Turquel portuguès. Tots dos conjunts tindran un partit de tornada plàcid en la propera jornada europea de l'1 de novembre.

El Café Crem Calafell Tot l'Any no va tenir un debut triomfant en la cometició europea i va perdre el primer partit a casa ontra l'Sporting de Portugal per un ajustat 2-3. erard Vergés va marcar el primer gol del seu equip a Europa, però el triomf no va arribar. El partit de tornada a Portugal serà molt complicada. El quart equip català en aquesta copa de la CERS, el Noia Freixenet, no havia finalitzat el seu partit a la pista del Barcelos portuguès a l'hora de tancar aquesta edició. L'altre equip de l'Ok Lliga en la CERS, el Cerceda gallec, també es va estrenar amb una derrota en la competició europea al perdre per 6-3 en la seva visita a la pista de l'Oliveirense de Portugal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)