Internacional

El Barça no passa de l'empat contra el Benfica

Lliga europea. Els blaugrana van encaixar un gol força aviat i van haver de treballar molt per empatar, però no es van poder avançar

BENFICA1

BARÇA1

El FC Barcelona només va poder empatar en la seva estrena en la lliga europea. El seu rival era el potent Benfica portuguès, que va demostrar que és un dels candidats a lluitar pel màxim títol europeu. Els blaugrana van tenir ocasions però no es van mostrar encertats, i un cop i un altre no van poder superar el porter català del conjunt portuguès, Guillem Trabal. El Benfica es va mostrar com un equip sòlid i ràpid al contraatac, i va tenir les seves ocasions per marcar. Aitor Egurrola també va tenir una gran actuació, tot i que no va poder aturar el penal abans del minut deu, que va fer que els portuguesos fessin el 0-1 en el marcador. En la resta de la primera meitat els blaugrana no van ser capaços d'anivellar el partit, ja que els portuguesos es van saber tancar bé al darrere.

Va ser en els primers minuts del segon temps quan Marín va aconseguir empatar en una altra jugada de pilota aturada. Amb l'1-1 en el marcador, els homes de Ricard Muñoz van buscar amb decisió la porteria contrària i el gol del triomf, i van tenir ocasions. Marín no va aprofitar un penal, que els àrbitres li van fer repetir dos cops, i Panadero va enviar una bola al travesser. Dos dels favorits al títol es van quedar un punt cadascun, en l'inici de la competició.

FC BARCELONA: Egurrola, Gual, Pascual, Álvarez i Panadero –equip inicial–; Marín, Torra i Barroso. SPORT LISBOA BENFICA: Trabal, Neves, Diogo Rafael, Abalos i Joao Rodrigues –equip inicial–; Nicolia, Riago Rafael i Rocha. GOLS: 0-1 (9') Joao Rodrigues, de penal. 1-1 (31') Marín, de penal. ÀRBITRES: Eccelsi i Da Prato (Itàlia). INCIDÈNCIES: A l'inici del partit es va fer un petit homenatge al jugador del Benfica Carlos López, per les set temporades que va militar en el club blaugrana, en què va guanyar 26 títols.