Internacional

Una golejada sense gaire esforç per començar

Hoquei patins. L'equip de Mazón es juga avui ser líder del grup amb l'Argentina


La selecció espanyola d'hoquei sobre patins va iniciar ahir el mundial que es disputa a la localitat francesa de Tourcoing amb un triomf clar davant del Japó per 10-0. El conjunt d'Alberto Mazón i que estar format majoritàriament per jugadores catalanes, va sentenciar en la primera part (7-0) i s'ho va agafar amb més calma en la segona. L'equip estatal es jugarà avui la primera plaça del grup B davant de l'Argentina a partir de les 9 del vespre. Tots els equips que juguen la primera fase accedeixen als encreuament s de la segona però un primer lloc permet jugar contra el quart del grup C i tenir per tant un partit més còmode. Espanya és l'actual subcampiona del món. La campiona, França, va debutar ahir en el seu mundial amb una golejada escandalosa contra els Estats Units per 18-0.


JAPÓ0


ESPANYA10

ESPANYA: Cate, Lee, Tarrida, Sara, Nara –equip inicial–; Anna, Maria, Busquets i Puigde. GOLS: 1-0 (1') Lee. 2-0 (2') Nara. 3-0 (6') Lee. 4-0 (11') Puigde. 5-0 (16') Busquets. 6-0 (16') Maria. 7-0 (19') Anna. 8-0 (22') Anna. 9-0 (28') Maria. 10-0 (33') Anna.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)