Internacional

Espanya, eliminada

Hoquei sobre patins. El conjunt d'Alberto Mazón va perdre contra Portugal ahir en l'encreuament de vuitens de final del mundial femení

ESPANYA1


PORTUGAL3


La selecció espanyola, actual subcampiona, va quedar ahir eliminada del mundial contra Portugal en els vuitens i lluitarà pel novè lloc –avui, duel contra l'Índia–. Natasha Lee va donar avantatge al conjunt d'Alberto Mazón (6') i Portugal va donar el primer avís quan faltaven 20 segons per al descans, però Cate, la portera, va estar encertada. En el segon temps, les lusitanes van reaccionar. Lopes va empatar (27') i Freire va clavar el 2-1 (29'). Portugal va furgar en el desencís espanyol amb el 3-1 de Sousa i Lee va fallar un penal.

PORTUGAL: M. Vieira, Freire, Gonçalves, I. Vieira, Sousa -equip inicial–; i Lopes. ESPANYA: Cate, Casarramona, Tarrida, Díez i Lee -equip inicial-; Puigduetai i González. GOLS: 0-1 (6') Lee. 1-1 (27') Freire. 2-1 (29) Freire. 3-1 (31') Sousa FALTES: 8 Portugal i 10 Espanya.
Vuitens de final
Anglaterra-Sud-àfrica
8-0
Itàlia-Estats Units
14-0
Anglaterra-Suïssa
0-4
Portugal-Espanya
3-1
Índia-França
0-15
Colòmbia-Japó
2(1)-2
Quarts de final. Avui
Anglaterra-Itàlia; Suïssa-Alemanya; França-Colòmbia; Portugal-Xile.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)