Internacional

El CERH ratifica la suspensió

Hoquei sobre patins. El Noia defensa que el comitè no pot tenir castigat un jugador que no va ser expulsat, però Borja Ferrer tampoc no podrà jugar demà a casa contra el Barcelos

El Noia Freixenet va demanar ahir al Comitè Europeu d'Hoquei sobre Patins (CERH) l'aixecament de la suspensió cautelar imposada al seu jugador Borja Ferrer arran de la denúncia de Jordi Martínez –signant com a delegat del FC Barcelona però adreçant-se al comitè “a títol personal” i que va adjuntar el vídeo i dos articles de premsa en tres correus de tres dies diferents–, en què s'aprecia que el davanter va mossegar Sergi Panadero en la tornada de la final de la copa Continental, però l'organisme europeu, que actua d'ofici instat per la reclamació blaugrana, va ratificar la suspensió. El davanter, per tant, no podrà jugar demà a casa contra el Barcelos. El Noia, l'actual campió, ha de remuntar el 2-1 de l'anada per accedir als vuitens de la CERS. El comitè dóna al club deu dies per prestar al·legacions i aporta per fi còpia de tota la documentació –el partit es va jugar el 27 de setembre–. El Noia argumenta que els fets no consten en l'acta del partit i que ja van ser valorats i jutjats pels àrbitres. Prossegueix defensant que Ferrer no va ser expulsat –blava–. També subratlla que l'acta del partit no va ser protestada per cap membre del Barça. El Noia va rebre finalment ahir tota la documentació en què es basa el comitè de disciplina per haver suspès cautelarment Ferrer. El Noia remarca que la suspensió d'un jugador sense que hagi estat expulsat és una mesura que contradiu el reglament. Així mateix, es remet a l'article 22.1, que deixa ben clar que un procediment d'aquest tipus requereix la necessària participació o concurrència sumarial de tots els implicats, fet que ara es produirà amb retard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)