Internacional

Espanya jugarà per ser novena

Mundial femení. Va golejar fàcilment l'Índia i avui s'enfrontarà amb Anglaterra. França i l'Argentina disputaran la gran final

ESPANYA14


ÍNDIA0


La selecció espanyola femenina va golejar per 14-0 l'Índia i avui (15.00 h) s'enfrontarà amb Anglaterra en la lluita per la novena posició. Després de la seva eliminació prematura en els vuitens de final, la selecció estatal, amb vuit jugadores catalanes, només podia aspirar a la novena posició, i avui lluitarà per aquest lloc. El seu rival serà Anglaterra, que es va desfer dels Estats Units (9-1). En la fase de grups les angleses només havien guanyat Sud-àfrica (5-1), la seva única victòria fins ahir.

El partit contra l'Índia no va tenir història i la selecció espanyola va dominar des de l'inici i va arribar al descans amb un 11-0. En la segona meitat es va abaixar el ritme i es va completar la golejada. Maria Díez va ser la màxima anotadora, amb tres gols.

Els dos últims campions

La gran final del mundial femení la disputaran França i l'Argentina, els dos darrers campions. Les franceses van eliminar per la mínima i amb dificultats Xile (2-1), mentre que l'Argentina va vèncer Alemanya per 3-0. El botxí de la selecció estatal en els vuitens de final, Portugal, disputarà el partit per al cinquè lloc contra Itàlia, un rival amb qui es va trobar en la fase de grups i que el va superar en els penals (1-1).

ÍNDIA: P. Kaur, M. Kaur, Y. Kaur, Nagpal i Kamboj. ESPANYA: Bernadas, Puigdueta, Casarramona, Díez i Busquets –equip inicial–; López, Lee, González, Tarridai Cate. GOLS: 0-1 (4') Puigdueta. 0-2 (4') Díez. 0-3 (5') Díez. 0-4 (9') Busquets 0-5 (9') Casarramona. 0-6 (10') Díez. 0-7 (11') Busquets. 0-8 (11') López, de penal. 0-9 (12') González. 0-10 (16') González. 0-11 (18') López. 0-12 (29') Busquets. 0-13 (36') Lee.c 0-14 (39') Díez..
Del novè al dotzè lloc
Espanya - Índia
14 - 0
Anglaterra - Estats Units
9 - 1
Del setè al desè lloc
Itàlia - Suïssa
4 - 1
Portugal - Colòmbia
7 - 2
Semifinals
França - Xile
2 - 1
Argentina - Alemanya
3 - 0
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)