Internacional

El Barça goleja a la pista del Quevert i és líder del seu grup

Lliga europea. Els blaugrana van sortir decidits i al descans tenien sis gols de marge

BARÇA7

QUEVERT0

QUEVERT: Lochu, Forstenberg, Ricaille, Saavedra i Burgoa. FC BARCELONA: Sergi Fernández, Pascual, Gual, Marín i Panadero –equip inicial–, Torra, Barroso i Reinaldo Garcia. GOLS: 0-1 (3') Marín. 0-2 (4') Gual. 0-3 (4') Pascual. 0-4 (22') Torra, de falta directa. 0-5 (23') Barroso. 0-6 (25') Torra. 0-7 (47') Reinaldo Garcia. ÀRBITRES: Schneider i Eggimann (Suïssa). COMENTARI: El FC Barcelona va golejar en la seva visita a la pista del conjunt francès del Quevert i va aconseguir la seva primera victòria en el seu grup de la lliga europea. Després de l'empat (1-1) al Palau Blaugrana en la primera jornada de la competició contra el Benfica portuguès, el Barça havia de guanyar, i ho va fer d'una manera convincent. Els blaugrana coneixien el resultat dels portuguesos, 7-3 a casa contra el Bassano italià, i el seu resultat final els situa com a líders provisional del grup. Des de l'inici del partit, els homes de Ricard Muñoz van anar a buscar la victòria i Raúl Marín i Marc gual van situar el 0-2 abans dels cinc minuts de joc. El Barça va sortir a pista molt concentrat i molt efectiu de cara a la porteria contrària i al llarg de la primera meitat els gols van anar caient del seu costat fins arribar al 0-6 al descans. Matías Pascual, Marc Torra dos cops i Xavi Barroso van certificar la golejada. En el segon temps, el partit es va anivellar i els francesos van tenir les millors ocasions, però el porter Sergi Fernández va fer bones aturades i va mantenir la porteria a zero. Reinaldo Garcia, que va reaparèixer després de la lesió, va fer el darrer gol.