Internacional

El Noia, vigent campió, i el Calafell, eliminats

Copa de la CERS. El Reus i l'Igualada es van classificar per als vuitens de final

El Noia Freixenet i el Café Crem Calafell Tot l'Any van ser eliminats de la CERS. Els de Sant Sadurní, els actuals campions, no van poder remuntar a casa l'1-2 i van empatar (3-3) contra el Barcelos de Portugal. A l'inici els visitants es van avançar i, només al final, el Noia va empatar, però va quedar eliminat per un global de 4-5. Els del Baix Penedès van tornar a perdre a la pista de l'Sporting de Portugal (3-1). El Calafell va començar bé i amb el 0-1 va anivellar l'eliminatòria. En la segona part els locals van donar la volta al partit i van deixar fora el Calafell, en el seu debut a Europa, per un total de 6-3.

Sí que es van classificar per als vuitens de final el Reus Deportiu i el Monbus Igualada. Els roig-i-negres van tornar a golejar el Villach austríac (2-13) i es van classificar pel global de 30-3. En els vuitens jugarà contra el Remscheid alemany. Els igualadins van perdre (4-3) a la pista del Turquel portuguès, però van passar per un total de 4-9. El seu rival serà el Trissino italià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)