Internacional

El Barça i el Vic es poden assegurar els quarts de final en la jornada que ve

Hoquei sobre patins. Lliga europea. Els blaugrana i els osonencs han arribat al final de la primera volta invictes i líders dels seus grups

El FC Barcelona i el CP Vic es poden assegurar la classificació per als quarts de final de la lliga europea en la jornada que ve, que es disputarà el 13 de desembre. Els dos conjunts catalans han arribat al final de la primera volta de la màxima competició europea de clubs com a líders invictes dels seus respectius grups, amb dues victòries i un empat.

El Barça suma set punts i si guanya el pròxim partit al Palau Blaugrana contra el Bassano italià, ni els mateixos italians ni el Quévert francès el podran atrapar. La primera posició del seu grup per tenir l'avantatge de jugar el partit de tornada dels quarts a casa se la jugarà amb el Benfica –amb qui està empatats a punts–, a la pista portuguesa en la cinquena jornada. Els osonencs estan en una situació semblant, només que necessiten que el resultat de l'altre partit els afavoreixi. Si el Vic venç a la pista del Valongo portuguès i el Breganze italià puntua contra el Ginebra suís estaran a quarts.

El quart equip de l'OK Lliga, el Coinasa Liceo, arriba a la meitat de la competició en el segon lloc del seu grup i amb moltes possibilitats de passar a quarts, tot i que el primer lloc és més complicat després de perdre a casa (7-8) en l'última jornada contra el Forte dei Marmi italià, el líder.

Gols i més gols

La tercera jornada de la lliga europea s'ha caracteritzat pel gran nombre de gols, amb un total de 96 i una mitjana de 12 per partit. És una xifra molt elevada comparada amb els 64 gols de la primera jornada i els 76 de la segona. Van destacar els 16 gols que es van marcar en el Vendrell-Porto (7-9) del grup D i en el Herringen-Juventude Viana (8-8) del grup C. En les tres jornades que s'han jugat el partit amb més gols va ser el Herringen-Forte dei Marmi amb 18 (7-11). I el partit amb menys gols va ser el Barça-Benfica de la primera jornada amb 2 (1-1).

El Vendrell continua en la lluita

Tot i que només ha guanyat un dels tres partits que ha disputat en la primera volta, el Moritz Vendrell continua en la lluita per accedir als quarts. Els penedesencs no ho tenen bé però no estan descartats. Després de les tres primeres jornades estan empatats a tres punts amb el Valdagno italià i el La Vendéenne francès. Els tres equips es disputaran la segona posició del grup, ja que la primera està destinada al Porto portuguès, que és bastant superior i ha guanyat els tres partits que ha disputat. El Vendrell, però, té en contra la diferència de gols, que en aquest moment el situen últim del grup. La golejada encaixada a la pista del Valdagno (7-2) pesa. En la jornada que ve els penedesencs visitaran el Porto i en la següent tenen un altre desplaçament a França. Acabaran la lliga a casa contra el Valdagno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)