Internacional

Cap als quarts de final

Lliga europea. El Barça va fer valer la seva gran primera meitat per superar un Bassano italià que va inquietar al final amb xuts de lluny

BASSANO3


BARÇA6


El FC Barcelona es va classificar per als quarts de final de la lliga europea, i ara es jugarà la primera posició del grup A amb el Benfica, a la pista portuguesa. Els blaugrana van superar el Bassano italià després de fer una gran primera meitat i controlar el joc en la segona.

Els homes de Ricard Muñoz no van voler patir gens i al minut 3 Pablo Álvarez ja va inaugurar el marcador. Les ocasions eren clares i l'encert bo, i fins i tot Nil Roca, que va debutar a Europa, va fer el 4-0 amb què es va arribar al descans. Aquest jove jugador va entrar en la convocatòria perquè Sergi Panadero va ser baixa d'última hora per molèsties a la cuixa dreta.

En la segona meitat Marc Gual va ampliar el marcador en transformar un penal i Sergi Fernández va continuar fent una bona actuació afegint l'aturada d'una falta directa a la del penal que havia fet en la primera meitat. El porter blaugrana, però, no va poder evitar l'encert del català del Bassano Pablo Aguarón, que va fer els tres gols del seu equip, tots amb xuts de lluny. Sobretot el tercer, que va sorprendre tothom amb un autèntic golàs des del seu camp (5-3). Reinaldo García va tancar el partit i va evitar dubtes.

FC BARCELONA: Sergi Fernández, Álvarez, Reinaldo Garcia, Torra i Barroso –equip inicial–, Gual, Pascual, Marín, Nil Roca i Egurrola HOCKEY BASSANO: Dal Monte, Pablo Aguarón, Emanuel Garcia, Zen i Borja Giménez –equip inicial–; Scuccato, Bolcato, Campagnolo, Marangoni, Fraccaro i Maso. GOLS: 1-0 (3') Álvarez. 2-0 (13') Torra. 3-0 (14') Barroso. 4-0 (17') Nil Roca. 5-0 (32') Gual, de penal. 5-1 (35') Pablo Aguarón. 5-2 (42') Pablo Aguarón. 5-3 (45') Pablo Aguarón. 6-3 (46') Reinaldo Garcia. ÀRBITRES: Joaquim Pinto i José Pinto (Portugal). Targeta blava a Gual.
Hem tingut encert per fer els gols quan tocava
Ricard Muñoz
ENTRENADOR DEL BARÇA
Primer objectiu acomplert: classificar-nos per als quarts de final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)