Correctiu dur al Moritz

Hoquei sobre patins. L'equip de Pere Varias es van enfonsar en el segon temps contra el subcampió d'Europa i ho té molt complicat

M. VENDRELL1

PORTO9

La missió gairebé impossible del Moritz Vendrell a la pista del totpoderós Porto, el subcampió d'Europa, en el duel ajornat dissabte i jugat ahir pels problemes de vol dels penedesencs, va tenir coma desenllaç un dur correctiu (9-1), que complica la vida continental als de Pere Varias. Tot i això, continuen depenent d'ells mateixos per acabar segons de grup i accedir als quarts. El Moritz Vendrell es manté cuer i necessitaria derrotar a domicili La Vendéenne i després a casa el Valdagno, amb qui va perdre a Itàlia (7-2). El gol de Miras en el minut 2 (0-1) va ser un miratge, però els de Pere Varias encara van aguantar prou bé en el primer temps (3-1). Amb 4-1, Lluís Ferrer va disposar d'un penal que no va marcar. A mesura que van avançar els minuts, el Moritz es va enfonsar davant la qualitat dels locals –sis gols en 10 minuts–. El Porto havia vençut al pavelló del Club d'Esports per un ajustat 7-9, però ahir va ser molt superior.

PORTO: Nelson, Reinaldo Ventura, Hélder Nunes, Vítor Hugo i Rafa - equip inicial-; Edo (ps), Moreira, Barreiros i jorge Silva. MORITZ VENDRELL: Fox, Creus, Jordi Ferrer, Mitjans i Miras -equip inicial-; Lluís Ferrer, Cid i David Martínezr. GOLS: 0-1 Miras (2'). 1-1 Vítor Hugo (10'). 2-1 Hélder Nunes (11'). 3-1 Jorge Silva (16'). 4-1 Reinaldo Ventura (32').. 5-1 Ventura (36'). 6-1 Barreiros (39'). 7-1 Rafa (40'). 8-1 Caio (41'). 9-1 Jorge Silva (42') ÀRBITRES: Da Prato i Eccelsi (ITA).