Internacional

La CERS torna a escena

Copa de la CERS. L'Igualada rep el Trissino italià i el Reus visita els alemanys del Remscheid en el partit d'anada dels vuitens de final

La copa de la CERS reprèn la competició després de més de dos mesos sense partits, amb el Monbus Igualada i el Reus Deportiu que disputaran el partit d'anada dels vuitens de final. Els igualadins i els reusencs són els dos equips catalans que queden després de l'eliminació prematura del Noia Freixenet –el campió–, i del Café Crem Calafell en la seva estrena europea. Tots dos buscaran un bon resultat per afrontar amb garanties la tornada el 7 de febrer. L'Igualada jugarà a casa (20.30 h) contra el Trissino italià, un conjunt amb jugadors veterans que ocupa el sisè lloc en la lliga italiana i on juga el català Marc Pallarès.

Domínguez no seguirà

El Reus visita el Remscheid alemany, setè de la Bundesliga. La notícia d'ahir, però, és que el tècnic Alejandro Domínguez no renovarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)