Internacional

L'Igualada venç per la mínima el Trissino (3-2)

Hoquei sobre patins. El Reus goleja el Remscheid (0-13) en els vuitens de la CERS

El Monbus Igualada i el Reus Deportiu van guanyar els seus partits en l'anada dels vuitens de final de la CERS, però afrontaran la tornada de manera molt diferent. Els igualadins van vèncer el Trissino italià per un mínim 3-2 i hauran de lluitar molt per passar. Pla i Baliu van avançar el seu equip però al descans s'hi va arribar amb un 2-2. Un gol de Baliu a un minut del final va donar el triomf. Els reusencs van golejar el Remscheid alemany (0-13) i ja són en els quarts, ja que la tornada serà un tràmit. Salvat va marcar quatre gols, Coy tres i Costa, Selva i Ollé dos cadascú.