Internacional

El Barça s'assegura la primera posició del grup

Lliga europea. Els blaugrana van fer un partit molt seriós, van controlar el joc i van guanyar a la complicada pista del Benfica portuguès

barça3

benfica1

El FC Barcelona es va assegurar la primera posició del seu grup de la lliga europea després d'una victòria important a la complicada pista del Benfica portuguès. Davant de gairebé 2.500 espectadors entregats al seu equip, els blaugrana van saber fer un partit molt seriós, van mantenir el cap fred i van saber controlar el joc. Els homes de Ricard Muñoz es van saber avançar en el marcador i en la segona meitat van ampliar la diferència aprofitant les errades del rival i l'enginy propi. Només en els darrers cinc minuts, quan els portuguesos van marcar el seu gol, els blaugrana es van veure inquietats. El Benfica va anar a buscar la remuntada, va buscar més l'atac, i va arriscar, però no va aconseguir apropar-se més en el marcador.

En les primeres jugades el Barça va mostrar al seu rival que seria molt complicat marcar-li un gol. En el minut 3 els àrbitres van assenyalar un penal, però Aitor Egurrola va desviar el llançament, també la rematada del refús, i va començar un recital de bones aturades. La solidesa del Barça es va veure aviat reflectida en el marcador amb un gol de Marc Gual, i va disposar d'un parell d'ocasions clares. El perill més important del Benfica va arribar en els minuts anteriors al descans però a la mitja part el resultat era de 0-1.

En la segona meitat Matías Pascual va fer el 0-2 molt aviat aprofitant una errada defensiva que el va deixar tot sol i Pablo Álvarez, que s'havia emportat el defensa, li va passar la bola. Pels portuguesos, João Rodrigues va posar a prova Egurrola i poc després van enviar una bola al pal. Marc Gual va fer el 0-3 en una rematada sense angle i des de darrere la porteria. Va enviar la bola a la cama del porter i va entrar. A cinc minuts del final Carlos Nicolia va marcar de falta directa i van començar els minuts més intensos del Benfica, però no va poder capgirar el resultat.

CONTROLAT

SL BENFICA: Trabal, Neves, Ábalos, João Rodrigues i Carlos López –equip inicial–; Nicolia, Tiago Rafael i Rocha. FC BARCELONA: Egurrola, Pascual, Gual, Álvarez i Panadero –inicial–; Reinaldo Garcia, Barroso, Marín i Torra. GOLS: 0-1 (11') Gual. 0-2 (27') Pascual. 0-3 (38') Gual. 1-3 (45') Nicolia, de falta directa. ÀRBITRES: Ferrari i Galoppi (Itàlia). PÚBLIC: unes 2.500 persones.
Els portuguesos van inquietar els blaugrana en els darrers cinc minuts de partit