Internacional

De rúbrica, golejada

Lliga europea. El Barça, molt superior, jugarà els quarts de final contra el Valdagno

QUÉVERT2

BARÇA9

FC BARCELONA: Fernández, Barroso, Reinaldo, Marc Torra i Panadero –equip inicial–; Marín, Roca, Alabart i Llorca. QUÉVERT: Cantarero, Furstenberger, Saavedra, Ribot i Oliva –cinc inicial–, Turluer, Leopoldec, Ricaille, Lochu i Burgoa. GOLS: 1-0 (10') Panadero. 1-1 (13') Turluer. 2-1 (24') Panadero, de penal. 3-1 (29') Reinaldo. 4-1 (32') Barroso. 5-1 (35') Reinaldo. 6-1 (36') Torra. 7-1 (38') Alabart. 8-1 (44') Marín. 8-2 (44') Turluer. 9-2 (45') Marín, de falta directa. ÀRBITRES: Carmazzi i Barbarisi (Itàlia). COMENTARI: El Barça va tancar la fase de grups de la lliga europea amb un triomf contra el Quévert en un partit en què Ricard Muñoz va aprofitar per donar descans a Gual, Álvarez i Pascual. Nil Roca, Sergi Llorca i Ignacio Alabart van entrar en la convocatòria d'un partit igualat en el primer temps (2-1), però exageradament dominat pels blaugrana en la segona part. El conjunt blaugrana ja era primer de grup passés el que passés en el duel contra els francesos i jugarà els quars de final contra el Valdagno, que ahir va segellar la classificació com a segon del grup D. El Quévert, que ha acabat la fase sense puntuar, ha estat la gran ventafocs de la primera part de la competició.