Un bon comiat

Lliga europea. El Moritz, que ja no tenia res a fer, va fer un bon paper contra el Valdagno

VALDAGNO2

vendrell2

MORITZ VENDRELL: Txus, Mitjans, Miras, Jordi Ferrer i Lluís Ferrer -equip inicial-; Creus, Fox (ps) i Cid. VALDAGNO: Cunegatti, Oruste, Ghirardello, Ordóñez, Bicego, López, Bertoldi i Pertegato (ps). GOLS: 1-0 (1') Lluís Ferrer. 1-1 (16') Bertoldi. 2-1 (20') Miras. 2-2 Ghirardello. ÀRBITRES: C. Niestroy i L. Niestroy (Alemanya). Blava a Txus Fernández. COMENTARI: El Moritz Vendrell es va acomiadar d'aquesta edició de la lliga europea en la seva segona participació en la competició amb un empat treballat contra el Valdagno, conjunt que li tenia ganes després d'haver perdut contra els penedesencs el curs passat en els quarts. El conjunt de Pere Varias ja no tenia res a fer abans d'aquest partit, però els italians s'hi jugaven la classificació, tot i que la derrota de la Vendéenne a la pista del Porto els va assegurar la classificació com a segons de grup. En la primera part, Fox, substitut temporal de Txus perquè li van treure una blava, va aturar una directa a Lucas Ordóñez, i Cunegatti va aturar un penal a Miras. En la segona part, Oruste va provar sort en una directa, però Txus li va endevinar l'acció. El primer temps va finalitzar amb 2-1, i en la segona part l'italià Ghirardello va empatar. El jugador espanyol del Valdagno Juan José López va haver de marxar a l'hospital perquè li posessin punts per un cop d'estic.