Internacional

El Vic tanca el cercle

Lliga europea. El conjunt de Ferran Pujalte va acabar primer de grup i jugarà els quarts de final contra el Liceo amb el partit de tornada a casa

BREGANZE1

VIC2

El Vic va arrodonir ahir la seva gran primera fase amb un triomf contra el Breganze que li va atorgar la primera posició final del grup B i que l'emparella en els quarts de final contra el Liceo, un rival molt dur, amb el teòric avantatge de jugar la tornada a casa. El duel suposava el retorn de Guillem Cabestany a una pista de l'Ok Lliga i la reedició de l'enfrontament europeu contra el tècnic local Ferran Pujalte després de la final de la CERS del 2013 guanyada pel Moritz Vendrell.

El Vic va anar per feina i en el minut 12 ja dominava per 2-0 amb els gols dels pesos pesants Roca i Rodríguez. El conjunt italià va reduir diferències amb un gol de Lopes. En el minut 32, Bancells va veure la blava i Grau va respondre aturant la falta directa corresponent a Adroher, una jugada clau que va permetre als locals no complicar-se la vida. Els italians van aguantar els últims cinc minuts amb 9 faltes i no van cometre la desena, però el Vic va mantenir ben tancada al seva porteria i ja en va fer prou per segellar el seu èxit.

El Liceo, per la seva banda, es va classificar com a segon del grup C, rere el Forte dei Marmi de Pedro Gil i Enric Torner després de guanyar clarament el Juventude de Viana portuguès per 8-4. Oriol Vives va fer tres gols, Jordi Bargalló i Toni Peréz dos cada un i Eduard Lamas l'altre.

BON INICI

VIC: Grau, Roca, Ordeig, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Font, Burgaya, Torres i Presas. BREGANZE: Gnata, De Oro, Silva, Lopes i Adroher –equip inicial–; Dal Santo i Compagno. GOLS: 1-0 (7') Titi Roca. 2-0 (12') Cristian Rodríguez. 2-1 (30') Lopes. . ÀRBITRES: J. Pinto i J. Pinto (Portugal). Blava a Bancells, del Vic. FALTES: 6 el Vic i 9 el Breganze.