Internacional

Domínguez és l'escollit

Hoquei sobre patins. L'entrenador del Reus agafa el relleu de Mazón a la selecció espanyola femenina amb l'europeu en el punt de mira

La federació espanyola va fer ahir pública la designació del tècnic del Reus Deportiu, Alejandro Domínguez, com a nou seleccionador espanyol femení en substitució d'Alberto Mazón després d'un mundial pèssim en què l'equip estatal va acabar en el novè lloc. Domínguez ja formava part del cos tècnic de l'organisme –ha estat el segon de Quim Paüls en l'equip absolut masculí– i va anunciar fa algunes setmanes que no seguiria al club del Baix Camp la temporada vinent. Nascut a Buenos Aires fa 44 anys, va guanyar la copa Continental i la Intercontinental amb el Reus (2009-2010) i en el curs 2010-2011 es va endur l'OK Lliga, una fita. No obstant això, no té experiència en l'hoquei sobre patins femení. El tècnic, que s'hi posarà quan s'acabi el curs, respon a un model de joc ofensiu, i el seu primer repte serà l'europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)