Internacional

Manlleu serà la seu de la final a quatre femenina

Hoquei sobre patins. El conjunt manlleuenc la disputarà per primer cop i lluitarà pel títol el cap de setmana del 14 i 15 de març

La final a quatre de la copa d'Europa femenina es disputarà a Manlleu. El comitè executiu de la CERH la va escollir per sobre de l'altra candidata que hi havia, la localitat francesa de Coutras. Aquesta fase final es disputarà el 14 i el 15 de març i el CP Manlleu disputarà una de les semifinals contra el Benfica portuguès, mentre que el Coutras jugarà contra l'Iserlohn alemany.

El president del club, Òscar Autet, es va mostrar content: “Estic molt satisfet perquè els aficionats podran viure un esdeveniment únic sense desplaçar-se i amb presència manlleuenca.” Autet també va agrair el suport que ha rebut el club de l'Ajuntament de la ciutat per poder tirar endavant la candidatura. La confirmació de la seu es farà després de pagar el cànon d'organitzador i de superar la inspecció de les instal·lacions. Serà la tercera vegada que el títol de la copa d'Europa femenina es decideixi a Catalunya. Sant Hipòlit de Voltregà va ser la seu de la primera edició de la copa d'Europa femenina la temporada 2006/07 i Girona la del curs 2012/13. La temporada passada es va disputar a Coutras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)