Internacional

L'Igualada rep el Follonica en la CERS

Hoquei sobre patins. Els arlequinats volen obtenir un bon resultat en l'anada dels quarts de final per viatjar a Itàlia amb certes garanties

El Monbús Igualada rep avui a les 9 del vespre el Follonica en l'anada dels quarts de la copa de la CERS amb l'objectiu de tornar a jugar la final a quatre, tal com va fer l'any passat, quan va perdre contra el Breganze en les semifinals. Els altres duels es jugaran dissabte: Sporting-Oliveirense, Reus-Diessbach i Saint Ômer-Barcelos. Els partits de tornada es disputaran el 21 de març. L'objectiu de l'Igualada és obtenir un bon resultat que li permeti viatjar a Itàlia amb certes garanties.

Francesc Monclús, el tècnic del conjunt arlequinat, té clars quins són els perills de l'únic equip italià que ha guanyat la lliga europea: “Tot el joc passa per Marco Pagnini. S'ho juga pràcticament tot. També tenen el xut exterior de l'argentí Mario Rodríguez. Són els jugadors més determinants, juntament amb la veterania i contundència del jugador entrenador Franco Polverini, de 42 anys.” En les eliminatòries prèvies, els transalpins van eliminar el Merinhac occità en vuitens i l'Uri suís en els setzens. Els catalans es van desfer en setzens del Turquel portuguès i en vuitens del Trissino, un camí força més feixuc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)