Internacional

L'Igualada anirà a Itàlia amb dos gols de marge

Hoquei sobre patins. Va vèncer el Follonica en l'anada dels quarts de final de la CERS per 4-2, i va fer l'últim gol pocs segons abans del final

El Monbus Igualada va derrotar el Follonica italià per 4-2 en el partit d'anada dels quarts de final de la copa de la CERS i anirà a la pista italiana amb dos gols d'avantatge. Els igualadins van aconseguir el darrer gol quan faltaven pocs segons per al final. L'inici del partit no va ser bo per a l'Igualada, que va sortir un xic despistat, i el Follonica es va avançar en el segon minut de partit. De mica en mica es va anar despertant, i Molas va empatar en el minut 9. Els igualadins van millorar el seu joc i van tenir ocasions, però en el minut 14 van encaixar el segon gol. Abans del descans l'Igualada va enviar una bola al pal i va desaprofitar un penal. La segona meitat es va iniciar amb bones ocasions locals, i Pla va fer dos gols molt seguits (3-2). El Follonica es va tancar en defensa i quan faltaven deu segons Molas va fer el 4-2 definitiu.