Internacional

El Vic li té la mida presa al Liceo

Lliga europea. David Torres (2) va ser la punta de llança en un altre partit pletòric del porter Carles Grau, que va aturar dues directes i un penal. Els osonencs tenen l'eliminatòria encarrilada

VIC2

LICEO2

La clarividència del gallec David Torres (2) i la defensa, amb el porter Grau altre cop decisiu, van permetre ahir al Vic obtenir un empat valuós a Riazor en l'anada dels quarts de la lliga europea. Els osonencs havien eliminat set dies abans el Liceo de la copa i li tenen la mida presa.

El Liceo va sortir engrescat. Grau va haver d'aturar un penal a Jordi Bargalló (2') i el català va marcar tot seguit l'1-0 (4') dels gallecs, que van mirar d'imposar un ritme alt i que s'estaven carregant de faltes –4 en set minuts–. Però el conjunt de Pujalte va reaccionar mitjançant Torres (1-1). Només un minut més tard, Jordi Burgaya va veure la blava i la falta directa la va executar Josep Lamas. Grau va evitar que els de Carlos Gil s'avancessin. En el 23', el local Toni Pérez també va rebre una blava i la directa la va llançar l'especialista Ferran Font. Aquest cop, però, Grimalt, al qual va batre en la copa dos cops, li va endevinar la intenció. Es va arribar al descans amb 8 faltes del Liceo i 7 del Vic.

En la segona part, el Vic va disposar de dues directes, però ni Font (34') ni Torres (44') van batre Grimalt. Grau n'hi va aturar una altra a Toni Pérez (34'). Carballeira va fer el 2-1 (41') i, quan tot semblava dat i beneït, Torres, que va passar tres anys al planter del Liceo, va fer emmudir Riazor.

LICEO: Grimalt, Jordi Bargalló, Eduard Lamas, Josep Lamas i Pérez –equip inicial–; Vives i Carballeira. VIC: Grau, Roca, Ordeig, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Torres, Burgaya, Font i Presas. GOLS: 1-0 (4') Jordi Bargalló. 1-1 (16') Torres. 2-1 (41') Carballeira. 2-2 (48') Torres. ÀRBITRES: Peixoto i Guilherme (Portugal). Blava a Toni Pérez, del Liceo, i a Jordi Burgaya, del Vic. FALTES: 16 el Liceo i 12 el Vic.