Més hoquei

Dos penals sentencien

Hoquei sobre patins. David Gelmà va donar el triomf al SHUM Grupo Maestre amb el seu encert en la bola aturada en la segona part

vilanova2

shum4

SHUM GRUPO MAESTRE: Luzón, Jordi Rodríguez, Parra, Ferran Garcia, i Pujol –equip inicial–; Terns, David Gelmà, i Lladó. VILANOVA: Escofet, Muntané, Aragonès, Deguia i Cristià –equip inicial–; Ramirez, Cordoba, Salgado i Macià. GOLS: 1-0 (9') Parra. 2-0 (13') Ferran Garcia, de falta directa. 2-1 (24') Deguia, de falta directa. 3-1 (32') David Gelmà, de penal. 4-1 (46') David Gelmà, de penal. 4-2 (49') Cristià . ÀRBITRE: G. Gorina i León. Blava a Deguia. FALTES: 15 del SHUM i 8 del Vilanova. COMENTARI: El SHUM Grupo Maestre va sumar tres punts importants i es va apropar al Lloret, que només va empatar, al capdamunt de la classificació de primera estatal. El partit no va ser gaire espectacular però va començar bé per als selvatans. El SHUM es va avançar amb un 2-0 i va tenir més ocasions de gol per deixar el triomf clar, però els visitants van marcar poc abans del descans. Com que no havia fet els deures en la primera meitat, els maçanetencs van haver de treballar més en la segona part. David Gelmà, amb dos gols de penal, va posar distàncies en el marcador que van ser insalvables per al Vilanova, i va acabar de sentenciar el partit.