Internacional

Dos inicis per oblidar

Lliga europea. El Vic i el Moritz Vendrell van ser derrotats clarament en el primer partit de la fase de grups. Tots dos van visitar el teòric rival més potent, el Benfica i el Forte dei Marmi

El CP Vic i el Moritz Vendrell van ser derrotats clarament en la primera jornada de la lliga europea. Tots dos van visitar la pista del que teòricament és el rival més fort del seu grup. Els osonencs van començar malament el seu partit a la pista del Benfica portuguès, amb una targeta blava i una falta directa en contra en el segon minut de joc, que van propiciar l'1-0. Els portuguesos van agafar el control del partit i quinze minuts després ja guanyaven per 4-0. Dos exjugadors del Vic, Marc Torra i Jordi Adroher, van marcar un gol cadascun. En els darrers minuts de la primera meitat el Vic va tenir les seves ocasions, fins i tot va disposar d'un penal, però el porter del Benfica Pedro Henriques ho va aturar tot. En la segona meitat Ferran Font va reduir les diferències, però Joao Rodrigues –va fer dos gols–, va sentenciar definitivament amb el cinquè gol.
La segona meitat
El Moritz Vendrell també va ser derrotat en el seu primer partit. Va perdre per 6-2 a la pista del Forte dei Marmi italià. El conjunt vendrellenc va aguantar molt bé la primera meitat (1-0), però en l'inici de la segona Pedro Gil va marcar dos gols molt seguits per als italians i va encarrilar la victòria del Forte. Els penedesencs també van disposar d'ocasions per marcar, però no van estar encertats de cara a porteria i els italians es van escapar definitivament en el marcador. Un altre jugador català, Enric Torner, va situar el 5-1 poc després que els vendrellencs fessin el seu primer gol, obra de Miras, de penal, i el partit gairebé va quedar sentenciat. Mitjans va fer el definitiu 6-2 en els darrers minuts que no van canviar res.

FORTE MARMI 6 BENFICA 5 VENDRELL 2 VIC 1

SL BENFICA: Henriques.,, Nicolia, Neves, Joao Rodrigues i Diogo Rafael –equip inicial–; Torra i Adroher. CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Bancells, Burgaya i Cristian Rodríguez –inicial–; Font, Presas i Casas. GOLS: 1-0 (2') Diogo Rafael. 2-0 (11') Joao Rodrígues. 3-0 (15') Torra. 4-0 (17') Adroher. 4-1 (32') Font. 5-1 (40') Joao Rodrigues. ÀRBITRES: Galoppi i Fronte (Itàlia). Targeta blava a Ordeig. FORTE DEI MARMI: Stagi, Pedro Gil, Cancela, Motaran i Enric Torner –inicial–; Orlandi i Pagnini. MORITZ VENDRELL: Fox, Creus, Mitjans, Francesc Gil i Miras –inicial–; Jordi Ferrer i David Martínez. GOLS: 1-0 (17') Motaran. 2-0 (26') Pedro Gil. 3-0 (27') Pedro Gil. 4-0 (29') Motaran. 4-1 (30') Miras, de penal. 5-1 (33') Enric Torner. 6-1 (48') Pagnini. 6-2 (40') Mitjans. ÀRBITRES: Bleuzen i Tarassioux (França). Van mostrar targeta blava a Creus.

El Barça vol començar guanyant

L'estrena del FC Barcelona Lassa serà avui (12.30 h) contra el Breganze italià, i els blaugrana volen començar amb una victòria. Després de la seva irregularitat en la lliga els homes de Ricard Muñoz estan molt animats per afrontar aquesta nova competició amb la màxima concentració. El Barça ha acumulat força partits en pocs dies –de l'OK lliga i la final de la copa Continental–, però la lliga europea és la gran competició i volen estar preparats i gestionar bé les forces que els queden. El primer rival, el Breganze, no serà gens fàcil de superar, ja que tot i haver perdut efectius importants, ve de guanyar la supercopa italiana i va segon en la lliga. En l'altre partit del grup, el Porto va golejar l'Iserlohn alemany per 21-1.