Internacional

El Barça reacciona i respira

Hoquei sobre patins. L'equip de Ricard Muñoz perdia per 0-1 al descans en el seu debut europeu contra el Breganze però va fer un bon cop de puny

El Barça Lassa va saber capgirar una situació prou complicada contra el Breganze ahir en el seu debut en la lliga europea, en què perdia per 0-1 en la mitja part, i va celebrar el primer triomf. L'equip de Ricard Muñoz va fer un pas endavant en la segona part i arrenca amb bon peu en un grup prou enrevessat en què hi ha tres semifinalistes del curs passat: el Barça, els italians i el Porto. Una derrota a casa, per tant, hauria penalitzat molt, com va recordar el tècnic Ricard Muñoz quan va finalitzar el partit. El mèrit blaugrana va ser saber abstreure's de la pressió després d'haver perdut inesperadament els dos últims partits de l'OK Lliga i desfer la resistència del Breganze amb mà de ferro en la segona part. En absència del lesionat Matías Pascual, el jove Nil Roca va contribuir amb un gol, el seu segon en la competició, i va allargar amb una bona actuació la rotació dels locals, bàsica per imposar el ritme que més li convé. Muñoz va elogiar la seva aportació. El Breganze, amb els catalans Álvaro Borja i Gerard Teixidó, va fer un partit de nivell a pesar d'haver perdut efectius de gran vàlua respecte del curs passat. El domini del Barça en la primera part va ser clar, però als de Ricard Muñoz els va costar superar la sempre ben situada defensa del conjunt italià. El porter visitant Gnata es va agegantar amb el pas dels minuts i Barroso i Gual no el van poder batre en dos penals que haurien obert la llauna. Quan la primera part semblava morir, el barceloní Álvaro Borja va anotar per als visitants amb un llançament llunyà que va rebotar en un defensa. El Barça va fer un gir radical en el segon temps. Primer Pablo Álvarez (minut 28), de falta directa, i un minut més tard Panadero, després d'una excel·lent maniobra, van capgirat el resultat en tan sols quatre minuts. El Breganze va intentar reaccionar mitjançant un llançament de penal, però Sergi Fernández el va aturar i va arrodonir una gran actuació. En la jugada posterior Marc Gual va clavar el tercer després d'una excel·lent passada de Panadero. El conjunt italià va retallar distàncies gràcies a un gol de Teixidó de falta directa arran de la desena d'equip blaugrana. Però el Barça, prou escarmentat aquests dies, no volia sorpreses, i primer Lamas i, més tard, Roca van sentenciar.

BARÇA 5 BREGANZE 2

BARÇA LASSA: Sergi Fernández, Gual, Ordóñez, Panadero i Álvarez –equip inicial–, Costa, Roca, Lamas i Barroso. BREGANZE: Gnata, Giménez, Mattia Cocco i Gerard Teixidó –equip inicial–, Gastón, Zanini, Compagno, Guilio Cocco i Dal Santo. GOLS: 0-1 (23') Álvaro Borja. 1-1 (28') Álvarez. 1-2 (29') Panadero. 1-3 (37') Gual. 2-3 (43') Teixidó, de falta directa. 2-4 (46') Lamas. 2-5 (48') Roca. ÀRBITRES: José Pinto i Joaquim Pinto (Portugal).