Internacional

Important triomf del Moritz Vendrell

Lliga europea. Es va imposar a la pista del Quévert i manté la segona posició del grup

QUÉVERT 2 VENDRELL 3

HC DINAN QUÉVERT: Cantarero, Le Roux, Cirilo Garcia, Ricaille i Turluer –equip inicial–; Lepolodec i Burgoa. MORITZ VENDRELL: Xus Fernández, Creus, Jordi Ferrer, Mitjans i Miras –equip inicial–; Francesc Gil, David Martínez i Aldrich GOLS: 0-1 (5') Jordi Ferrer. 1-1 (18') Turluer. 1-2 (45') Miras. 1-3 (46') Miras, de penal. 2-3 (47') Lepolodec. ÀRBITRES: T. Ehlert i D. Loewe (Alemanya). COMENTARI: El Moritz Vendrell va aconseguir una victòria important i treballada a la pista del Quévert i es manté en la segona posició del seu grup. Els penedesencs es van avançar en el marcador molt aviat però es va arribar al descans amb empat. En la segona meitat el porter Xus Fernández va evitar que els locals s'avancessin en el marcador i a cinc minuts del final Miras amb dos gols molt seguits va fer l'1-3. El Quévert va tornar a marcar, però no va poder empatar.