Internacional

El Barça sabrà dissabte qui és el campió de Sud-amèrica

Hoquei patins. El vencedor del torneig serà el rival en la copa Intercontinental

El Club Ciudad de Buenos Aires és aquesta setmana la seu del campionat sud-americà de clubs d'hoquei sobre patins que determinarà el rival del Barça Lassa en la copa Intercontinental. Els blaugrana són els vigents campions de la competició, ja que van derrotar l'any passat al Palau a partit únic el Petroleros de Mendoza. El campionat sud-americà s'ha endarrerit molt enguany i ara no serà fàcil trobar la fórmula per jugar la Intercontinental aquesta temporada. El Barça va pagar el vol als argentins l'any passat per poder guanyar el títol i ara teòricament hauria de fer el mateix, amb la dificultat logística que comporta no saber el rival fins aquest dissabte.

El campionat sud-americà el juguen 15 equips dividits en quatre grups i els favorits són els clubs argentins, amb el Petroleros, el Casa d'Italia, el Centro Valenciano, el CA Unión, el CCBA i el Club Atlético Huracan. També juguen el campionat, sobre el qual hi ha una gran desinformació, equips brasilers, uruguaians i colombians. El club blaugrana té cinc copes intercontinentals. L'altre equip català que la té en la vitrina és el Reus, campió el 2010 contra el Petroleros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)