Internacional

El CA Huracán serà el rival del Barça Lassa en la Intercontinental

Hoquei sobre patins. L'equip de Buenos Aires va derrotar l'Unión en el sud-americà

El Club Atlético Huracán de Buenos Aires va guanyar dissabte el campionat sud-americà de clubs que s'ha disputat a la capital de l'Argentina i serà el rival del Barça Lassa en la copa Intercontinental. L'Huracán va derrotar en la final l'Unión de San Juan en la tanda de penals (2-0) després que el temps reglamentari finalitzés amb empat a dos gols. El campionat s'ha jugat a la pista del Ciudad de Buenos Aires. La figura dels campions va ser el porter internacional argentí Federico Sánchez –suplent de Valentín Grimalt en l'equip campió del món–, que va reforçar el campió en aquest torneig. El Centro Valenciano, també argentí, va acabar tercer i l'amfitrió va finalitzar en el quart lloc. El Petroleros YPF de Mendoza, l'anterior campió i que l'any passat va perdre la Intercontinental al Palau contra el Barça, va acabar en la setena posició d'un total de 16 equips de l'Argentina, l'Uruguai, Colòmbia i Xile.

El Barça buscarà ara una data perquè els argentins es desplacin a Catalunya per jugar la final, tal com va fer el curs passat contra el Petroleros. El mes de gener semblaria una bona opció, sempre que els sud-americans ho veiessin amb bons ulls. El conjunt blaugrana mai no ha guanyat el total de sis títols les vegades que s'ha endut la Intercontinental i aquesta temporada aspira a fer el ple per primera vegada en la seva història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)